<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>De leerlingen van de Nutsschool liepen &euro; 14.000,- bij elkaar voor het nieuwe schoolplein.&nbsp;</p>

De leerlingen van de Nutsschool liepen € 14.000,- bij elkaar voor het nieuwe schoolplein. 

(Foto: Nutsbasisschool )
Regio nieuws

Leerlingen Nutsschool halen ruim € 14.000,- op voor nieuw schoolplein

De Nutsbasisschool haalt geld op voor een nieuw schoolplein. Een van de acties was een sponsorloop. En die leverde maar liefst ruim € 14.000,- op. Een groot succes voor alle leerlingen. 

Een aantal maanden geleden is de school gestart met de voorbereidingen om het schoolplein te vergroenen. Dit was al langer een grote wens van het team en de leerlingen. 

Er is een werkgroep opgericht, bestaande uit ouders, medewerkers en leerlingen. De wensen van de leerlingen zijn geïnventariseerd en er is een voorlopig ontwerp gemaakt. 

Voor het vergroenen van het schoolplein is er een groot bedrag nodig. Er zijn verschillende fondsen aangevraagd, de school heeft een bedrag beschikbaar gesteld gezet maar nu waren de leerlingen aan de beurt. 

De laatste maand van het schooljaar was daarom actiemaand. De leerlingen hebben thuis klusjes uitgevoerd om geld te verdienen voor het nieuwe schoolplein. Ook liepen alle leerlingen, van groep 1 tot en met 7, op woensdag 7 juli mee met de sponsorloop. Vooraf aan deze loop waren zij al druk in de weer geweest om mensen te zoeken die hen wilden sponsoren. De leerlingen van de groepen 5 t/m 7 liepen hun rondjes in Het Berkhoutpark, de leerlingen van de groepen 1 t/m 4 liepen hun rondjes op het schoolplein. Het was goed loopweer dus aangemoedigd door een aantal hulpouders zijn er heel veel rondjes gerend. 

Op vrijdag is het eindbedrag bekend gemaakt in alle groepen. Dankzij de geweldige inzet is er ruim 14.000 euro opgehaald. Na de bekendmaking van dit prachtige bedrag mochten de leerlingen meteen een stem uitbrengen op hun favoriete speeltoestel. Na de herfstvakantie wordt er gestart met de werkzaamheden zodat het nieuwe schoolplein begin 2022 feestelijk kan worden geopend!


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten