<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Opendag 18 september Golfbaan Het Wedde

Voorschoten – Op zaterdag 18 september 2021 stelt golfbaan Het Wedde de golf baan open voor iedereen. 

Golfen is een sport voor jong en oud en een prettige buiten bezigheid. Op golfbaan het Wedde loop je in prachtige natuur ontspannen een balletje te slaan. Voor beginners en voor gevorderden is het Wedde een uitdagende 9 holes baan, 1001 meter golfplezier. 

Medewerkers van Sportfondsen Voorschoten (baanexploitant), vrijwilligers van de Voorschotense Golf Club (VGC) en de golfprofessional staan die dag voor u klaar om u alles te vertellen over onze PAR3 baan, de club en de golfschool. 

Er is een leuk programma samengesteld zodat u kennis kunt maken met onze pro, de baan, de club en/of de golfsport in het algemeen. In de ochtend een korte “clinic” met putten, chippen, afslaan en enkele holes de baan in met een pro (clubs en ballen zijn voorradig). Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus graag even aanmelden: voor 17 september via de website (https://www.vgcgolf.nl/opendag), dan ontvangt u van ons een bevestiging. 

Al in het bezit van GVB/Handicap-54? Speel dan gratis op golfbaan Het Wedde!
Boek een gratis starttijd op 18 september tussen 14.00 en16.00 uur via de VGC-website (www.vgcgolf.nl/registratie), om een rondje te spelen op Het Wedde. 

Zorg dat u tijdig op de baan bent om een korte introductie en een informatie folder te ontvangen. 

Programma:

09.45 uur  Ontvangst 1e groep 10.00 -11.30 Start clinic
11.45 uur Ontvangst 2de groep 12.00 – 13.30 Start clinic

13.45 uur  Ontvangst eerste gratis greenfee spelers start vanaf, 14.00 uur
14.00 à 16.00  Iedere 10 minuten flights max. 3 spelers, Handicap-54 of lager.

Aanbieding, jaarkaart ed.
Voor alle geïnteresseerden ligt er een leuke aanbieding klaar. Nieuwsgierig? Kom naar het Wedde!

INFO zie (https://www.vgcgolf.nl/opendag)

Golfbaan Het Wedde,
Richard Wagnerlaan 85,
2253 CD Voorschoten.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten