Logo voorschotensekrant.nl
<p>Burgemeester Stemerdink en wethouder Cramwinckel (r) kwamen voorzitter Henk Overbosch en de buurtvereniging Recht door Recht feliciteren&nbsp;</p>

Burgemeester Stemerdink en wethouder Cramwinckel (r) kwamen voorzitter Henk Overbosch en de buurtvereniging Recht door Recht feliciteren 

(Foto: Recht door Recht)
Regio nieuws

Recht door Recht bestaat 75 jaar

Op zaterdag 4 september was het 75-jarig jubileum van Buurtvereniging Recht door Recht, in de Dobbewijk. De feestcommissie van de buurtvereniging had een prachtig buurtfeest georganiseerd voor haar leden, echter door COVID is er besloten dit geen doorgang te laten hebben dit jaar en het feest te verplaatsen naar volgend jaar. 

Om toch het heuglijke feit van 75 jarig bestaan niet zomaar te laten passeren, is er een “Coffee to Go” met koffie en gebak georganiseerd voor de leden van de buurtvereniging. Uiteraard met in acht neming van de 1,5 meter regelgeving.

Zeer gewaardeerd was het bezoek van Burgemeester Stemerdink en wethouder Cramwinckel, die een kopje koffie meedronken en kennis maakten met de Dobbewijk en de leden van de buurtvereniging. Zij boden hiermee het cadeau van de gemeente voor het jubileum officieel aan, aan de Voorzitter van de buurtvereniging Henk Overbosch. Dit betreft zitbankjes voor de ouders/ouderen in de speeltuin.

Meer berichten