<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Regio nieuws

Inzameling voor Voedselbank bij Albert Heijn op 10 en 11 september

Evenals vorig jaar was het in 2021 voor de Voedselbank Voorschoten niet makkelijk om inzamelacties te organiseren om de schappen in het magazijn voldoende gevuld te houden. De Corona maatregelen maakten dat allemaal te ingewikkeld. Inmiddels zijn de maatregelen versoepeld en is dit gelukkig wel weer mogelijk. Op 10 en 11 september is er weer een inzameling bij de Albert Heijn. 

In tegenstelling tot de algemene verwachting is het aantal cliënten van de Voedselbank sinds het uitbreken van het virus gedaald, maar dat neemt niet weg dat er door het uitblijven van de inzamelacties wel weer flinke gaten vallen in de schappen. 

Begin september vinden er in heel Nederland inzamelacties plaats die door Albert Heijn en de Voedselbanken in Nederland samen worden georganiseerd. In Voorschoten betekent dat dat de Voedselbank op vrijdag 10 en zaterdag 11 september een inzamelactie organiseert met en bij Albert Heijn aan de Schoolstraat. 

Er staat dan een kraam bij de ingang van Albert Heijn waar de producten, die door het winkelend publiek na betaling aan de kassa worden gedoneerd, kunnen worden afgegeven. Bij de ingang zullen lijstjes worden uitgedeeld van producten waaraan de Voedselbank op dit moment behoefte heeft. 

De Voedselbank heeft een tweeledig doel; ten eerste het verlenen van voedselhulp aan diegenen, die dat door hun financiële positie nodig hebben en ten tweede het tegengaan van voedselverspilling. De Voedselbank hoopt dat de Voorschotenaren, net als in voorgaande jaren, opnieuw gul zullen doneren tijdens de actie op 10 en 11 september!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten