<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Jessica pakt zelf het eerste cadeaupakket met haar boekje Illie Billie gaat tuinieren in. Foto: Sandra de Jong</p>

Jessica pakt zelf het eerste cadeaupakket met haar boekje Illie Billie gaat tuinieren in. Foto: Sandra de Jong

Regio nieuws

Jessica Mendels doneert 150 kinderboeken aan Stichting Sintvoorieder1

Presentatrice Jessica Mendels heeft 150 van haar kinderboeken gedoneerd om te verspreiden in de cadeaupakketten van Sintvoorieder1.  Jessica Mendels is vooral bekend van het programma Campinglife, dat ze samen met Sander Janson presenteerde. In 2009 en 2010 was ze medepresentator van ‘’Ik kom bij je eten’. 

In 2018 maakte Jessica haar debuut als kinderboekenschrijfster. Ze schreef het kinderboek ‘Illie Billie’, met illustraties van Eva Jansen. Illie Billie is de koosnaam van Jessica’s oudste dochter Ilse. Jessica heeft, net als haar oudste dochter, diabetes (type MODY). Haar jongste dochter heeft een koemelkallergie. Eten en drinken is voor hen dus niet vanzelfsprekend. Het boek laat kinderen op een speelse manier kennismaken met diabetes en voedselallergieën. In haar tweede boek ‘Illie Billie gaat tuinieren’ laat Jessica kinderen zien waar onze groenten en fruit vandaan komen en dat je veel verschillende dingen kan maken met hetzelfde ingrediënt.

Sintvoorieder1
Sinterklaas komt helaas niet overal zomaar langs. Voor kinderen in crisis- en opvanghuizen en kinderen waarvan de ouders afhankelijk zijn van de voedselbank is dit helaas niet vanzelfsprekend. Sintvoorieder1 vindt dat niemand dit kinderfeest mag missen. Gelukkig delen veel mensen deze mening. In het pakhuis van Sintvoorieder1 in Leidschendam wordt met een team van vrijwilligers al hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het Sinterklaasseizoen. De verwachting is dat nog meer gezinnen dit jaar een beroep moeten doen op de stichting voor een Sinterklaascadeau, dus alle hulp is welkom!

Help jij dit jaar mee met kadootjes inzamelen?
Ook dit jaar is de Voorschotense Sandra de Jong, van Sandra de Jong Communicatie & Events, weer actief als vrijwilliger bij Sintvoorieder1. Regelmatig is zij in het pakhuis te vinden om gedoneerde spullen uit te zoeken en te sorteren. Wil jij ook spullen doneren, maar is het lastig om naar Leidschendam te komen? Dan is het ook mogelijk om het bij Sandra thuis af te geven. ‘Vooral voor de kinderen van 12 tot 18 jaar kunnen we nog de nodige donaties gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan shampoo, badschuim, luchtjes, (happy) socks, (voet)ballen en spellen. Het moet wel zo goed als nieuw zijn. Helaas krijgen we nog steeds veel spullen die we niet cadeau kunnen doen, zoals lego zonder doosje en instructieboekje of puzzels in oude koektrommels’, aldus Sandra.

Meer weten of doneren? Kijk voor meer info op www.sintvoorieder1.nl of neem contact op met Sandra de Jong via sandra@sintvoorieder1.nl of (06) 146 267 58.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten