Afbeelding

Kaarsenactie Ladies Circle voor het Babyhuis Leiden

Algemeen

Van 1 tm 20 november verkoopt de Ladies Circle Voorschoten kaarsen voor het Babyhuis in Leiden. Onder het mom ‘Voor Elkaars’ zamelen de dames geld in. Alle opbrengst gaat naar het Babyhuis dat (aanstaande) moeders en baby’s opvang, zorg en begeleiding biedt. Op deze manier krijgen meer baby’s de kans op te groeien in een veilige en liefdevolle omgeving.

Kaarsensets zijn online te koop (€12,50 voor 2 grote luxe dinerkaarsen of €15 per set van 6 kleinere luxe kaarsen). Bestellen kan door voor 13 november te mailen naar: voorelkaars@gmail.com.

Op 20 november staan de Ladies voor de HEMA in Voorschoten met een kraam, dan zijn naast de kaarsensets, ook losse kaarsen te koop vanaf €3.

Dus zoekt u nog een mooi en betekenisvol cadeau voor de feestdagen? Dan is dit het moment om de moeders en kinderen van het Babyhuis een warm hart toe te dragen.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 3 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 4 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 4 uur geleden
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 6 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 9 uur geleden