Dit jaar geen muziektent maar wel een rondtoer door het centrum! foto: vsk
Dit jaar geen muziektent maar wel een rondtoer door het centrum! foto: vsk Foto:

Geen handjesgeven maar wel een rondtoer door het centrum

Algemeen

De intocht van Sinterklaas die door de Centrumondernemers op zaterdag 20 november wordt georganiseerd wordt vanwege de aangescherpte Coronamaatregelen aangepast. Sinterklaas en zijn Pieten zullen een rondtoer door het centrum maken, maar dit keer niet stoppen om handjes te geven en zal ook de muziektent niet op de Voorstraat komen te staan. Wel zullen de Pieten strooigoed (verpakt in zakjes) uitdelen. Verder begeleidt de Pietenband van Laurentius Sinterklaas bij zijn intocht zodat je er zeker van kan zijn dat het een vrolijke ochtend in het centrum van Voorschoten wordt!

Om 10.00 uur komt Sinterklaas aan bij de Kruispuntkerk tegenover Albert Heijn, vandaar begint de rondtoer door het centrum. Via de Schoolstraat, gaat het gezelschap naar de Schoolstraat Boulevard, bij het Deltaplein steken zij over, gaan de Voorstraat in en rijden door naar het Treubplein, daarvandaan gaat de toer nog één keer door de Schoolstraat en neemt Sint en zijn gevolg rond 12.00 uur op het Deltaplein afscheid. 

Dit jaar kun je geen handje geven aan de Sint, maar heb je een mooie kleurplaat of tekening gemaakt, geef hem dan af aan de Pieten, Sint zal er heel blij mee zijn! 

De Centrumondernemers wensen je veel plezier met de Sintintocht op 20 november van 10.00 - 12.00 uur

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 21 minuten geleden
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 18 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 18 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 18 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 18 uur geleden