Foto: iStock.com via Voorschoten Voor Elkaar
Foto: iStock.com via Voorschoten Voor Elkaar

Alzheimer Café: Wat kun je verwachten van een casemanager?

Algemeen Regio nieuws

Het Alzheimer Café Voorschoten is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, mantelzorgers, hulpverleners of andere geïnteresseerden. Het Alzheimer Café biedt voorlichting, contact met lotgenoten en de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Onder leiding van een gespreksleider wordt ingegaan op allerlei aspecten van dementie. Op 17 november is er weer een nieuwe bijeenkomst.

Het thema is ‘casemanagement’. Casemanager Kiek Alkemade vertelt over hoe je je weg kunt vinden in het oerwoud van wetten, regels en (zorg)mogelijkheden. Dat kan een flinke opgave zijn. Een onafhankelijk casemanager dementie is er om jou als mantelzorger de weg te wijzen, een luisterend oor te zijn en om jou en je naaste met dementie te begeleiden. Wat kun je precies verwachten?

Datum en locatie
Woensdagavond 17 november in Vliethuis, Professor Einsteinlaan 2F, Voorschoten.
Start om 19.30 uur (eventuele inloop vanaf 19.00 uur), einde om 21.30 uur.

Meer informatie

Op dit moment van schrijven gaan wij ervan uit dat de avond fysiek bijgewoond kan worden. Vanwege de coronamaatregelen is het wel noodzakelijk om je van tevoren aan te melden.

Bel voor aanmelden of meer informatie met 071 - 561 90 01 of mail naar: info@voorschotenvoorelkaar.nl. Houd ook onze website (www.voorschotenvoorelkaar.nl) in de gaten voor actuele informatie.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Vinder rijbewijs neem svp contact op 6 uur geleden
Afbeelding
Zware fietsen niet meer welkom??? 22 sep., 14:27
Afbeelding
Samen een terrasje pikken! 22 sep., 14:24 1
Afbeelding
Wethouder Hubert Schokker geeft startsein Stoptober 22 sep., 13:52
Afbeelding
Intratuin Lisse trapt af met betoverende kerstshow 22 sep., 13:28 1