Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Rabobank helpt maatschappelijke gebouwen verduurzamen

De coöperatieve Rabobank wil een actieve bijdrage leveren aan een duurzamere leefomgeving en het versnellen van de energietransitie. Daarom investeert zij een deel van haar coöperatief dividend in zonnepanelen voor maatschappelijke gebouwen zoals scholen, musea, bibliotheken, theaters, clubhuizen en buurthuizen. Leden van Rabobank kunnen vervolgens stemmen en zo bepalen welke maatschappelijke gebouwen Rabobank helpt te verduurzamen door middel van zonnepanelen. 

Voor de winnaars betaalt Rabobank in de regio Leiden-Haaglanden de helft van de kosten (met een maximum van € 7.000,00 per winnaar) voor aanschaf en installatie. De maatschappelijke verenigingen en stichtingen die in aanmerking komen zijn klant van Rabobank en eigenaar van gebouwen die de leefomgeving kenmerken. Uitzondering zijn maatschappelijke organisaties die huren bij hun gemeente: ook zij komen mogelijk in aanmerking. 

De voorwaarden voor deelname en antwoorden op veel gestelde vragen zijn te vinden op www.rabo-zonnepanelen.nl Eigenaren van maatschappelijke gebouwen hebben een digitale uitnodiging ontvangen met unieke inschrijfcode om zich online aan te melden, of kunnen deze alsnog aanvragen bij Rabobank. Inschrijven kan t/m 31 januari. Het aanvragen van een inschrijfcode kan via communicatie.lh@rabobank.nl

De mogelijkheid voor leden om te stemmen start op 28 februari

Meer berichten