Afbeelding

Wanneer wordt het tijd voor een leesbril?

Algemeen Ondernemer in beeld

We willen allemaal ouder worden, maar niet ouder zijn, want met ouderdom komen ook de gebreken. De eerste fijne rimpeltjes ontstaan al rond je 25e. 

Mannen ontdekken hun eerste grijze haren gemiddeld als ze 30 jaar zijn, bij vrouwen is dat met 35 jaar. Hoe zit dat met je ogen? Ook je ogen gaan achteruit als je ouder wordt. Vanaf ongeveer 45 jaar hebben de meeste mensen een leesbril nodig, omdat ze minder scherp zien.

Hoe ontdek je dat je een leesbril nodig hebt?
Als je merkt dat je moeite hebt met lezen of met het zien van objecten van dichtbij is dit een signaal dat je wellicht een leesbril nodig hebt. Hou jij ook je smartphone of je boek verder van je gezicht om de letters te ontcijferen? Heb je regelmatig last van brandende of vermoeide ogen in combinatie met hoofdpijn? Heb je moeite met schakelen tussen lezen en ver weg kijken? Dit zijn allemaal signalen die erop wijzen dat je ogen achteruit gaan. Vaak nemen de klachten aan het einde van een lange dag toe als je vermoeider bent en je ogen zich de hele dag hebben ingespannen. Laat je ogen opmeten door een opticien en ontdek welke sterkte je nodig hebt.

Online een leesbril kopen
Een goedkope leesbril kopen kan prima online. De keuze is enorm en je hoeft er de deur niet voor uit. Kies een montuur die past bij je gezichtsvorm. Voor het bepalen van de juiste kleur kijk je naar je huidskleur, de kleur van je haar en je ogen. Zo wordt jouw bril een pluspunt en laat het je gezicht nog beter uitkomen! Vergeet niet meteen twee of meer brillen te bestellen. Als je eenmaal een leesbril hebt, ontdek je al snel de voordelen ervan en kan je niet meer zonder. Leg een bril op je nachtkastje, zorg voor een leesbril in de auto en leg er eventueel één in de bureaula op je werk. Zo weet je zeker dat je nooit zonder komt te zitten. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want de leesbrillen die online verkrijgbaar zijn, zijn heel betaalbaar! Shop vandaag nog jouw nog jouw leesbril en je ziet alles weer een stuk helderder. 

Nieuws overzicht

Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 9 uur geleden
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar 10 uur geleden
Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen 12 uur geleden
Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 16 uur geleden
De ambtenaren gaan een paar jaar vanuit de Van Beethovenlaan werken.
Ambtenaren naar kantoorruimte Van Beethovenlaan, niet in het centrum 16 uur geleden