Afbeelding

Impeesa brengt tuinaarde tot aan de deur!

Algemeen Regio nieuws

De welpen en scouts van scoutinggroep Impeesa Voorschoten gaan weer op pad om zoveel mogelijk zakken aarde te verkopen. De opbrengst van deze actie is bedoeld voor de aanschaf en vervanging van grote materialen en om onze scouting vereniging voor iedereen betaalbaar te houden. 

Jaarlijks organiseerde Impeesa voorschoten een tuinaarde actie, helaas kon deze de afgelopen jaren niet doorgaan, maar dit jaar gaan we het weer doen! We zetten met zijn alle onze schouders eronder om er een groot succes van te maken. 

De organisatie wordt gesteund door ouders en andere familieleden van de jeugdleden die meehelpen bij het afleveren van de zakken tuinaarde (30 liter) tot aan de deur.
Mochten de jeugdleden onverhoopt niet aan de deur zijn geweest om een bestelling op te nemen, dan kunt u ook per e-mail bij ons informeren.

De bestellingen worden op zaterdag 2 april thuisbezorgd, vanaf 10:00. Bezorging is alleen mogelijk binnen Voorschoten. Ook kan de tuinaarde afgehaald worden op het Gounodplantsoen vanaf 10:00 uur.

Voor meer informatie, de prijslijst en bestellen van de tuinaarde kunt u mailen naar info@impeesavoorschoten.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 1 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 2 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 2 uur geleden
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 4 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 7 uur geleden