Afbeelding

GroenLinks dankt al haar kiezers in Voorschoten

Algemeen Persberichten Politiek

De verkiezingen in Voorschoten levert GroenLinks weer 4 raadszetels op. In totaal 1895 Voorschotenaren hebben ons het vertrouwen gegeven om onze inzet van de afgelopen jaren voort te zetten.
Wij willen alle stemmers bedanken. Natuurlijk degenen die op ons gestemd hebben, maar ook alle andere mensen die zich hebben ingezet om de politiek in Voorschoten zijn of haar stem te geven.

Een kleine 60% van alle stemgerechtigde Voorschotenaren heeft vorige week de gang naar de stembus gemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen. De uitslag werd woensdag 16 maart bekend gemaakt. Voor 23.00 uur waren alle stemmen geteld en werd ons meegedeeld dat wij onze 4 zetels behielden. Een prachtig resultaat waar we enorm trots op zijn. We zijn heel dankbaar dat we onze megawinst van vier jaar geleden hebben kunnen vasthouden met deze vier raadszetels.

Onze inzet van de afgelopen jaren heeft voldoende vertrouwen gewekt om ons een volgende periode in de raad te gunnen. Albert Deuzeman, Conny van der Krogt, Paul ‘t Lam en de met voorkeursstemmen gekozen Corine Ilic hebben veel zin om voor de Voorschotense inwoners op te komen voor onder andere goedkopere woningen, een daadkrachtige aanpak van armoede, meer bomen en biodiversiteit en het investeren in onze voorzieningen. Samen met onze nieuwe burgercommissieleden Marja Nell en Tom Fabri gaan we er met veel enthousiasme tegenaan.

Hoe nu verder?

Ons programma ‘Doen wat werkt!’, wat in aanloop naar de verkiezingen is opgesteld en verspreid, vormt de leidraad in de onderhandelingen met de andere partijen. 

GroenLinks blijft zich inzetten voor een goede communicatie met de mensen in Voorschoten. Door regelmatig artikelen te schrijven in de plaatselijke krantjes. Maar ook willen wij zichtbaar blijven voor de inwoners. Door onze acties om zwerfafval op te ruimen bijvoorbeeld, maar ook door met inwoners in gesprek te gaan over de verschillende onderwerpen die spelen. Dit kan door contact met ons op te nemen, of door een keer een fractiebijeenkomst op maandag bij te wonen. Maar natuurlijk komt de informatie het eenvoudigst bij de mensen als je lid bent van GroenLinks. Belangstelling? Neem contact op via ons mailadres fractie@glvs.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Eerste expositie van De Vertelfotograaf 18 uur geleden
Afbeelding
Nationale Voorleesdagen op de Peuterspeelzalen 19 uur geleden
Afbeelding
Roep om duidelijkheid 20 uur geleden 3
Afbeelding
Leiderdorper opgepakt voor overval Veurseweg 21 uur geleden
Afbeelding
Petitie skeelerbaan gemist? Teken alsnog! 27 jan, 18:51