Afbeelding

Elke vrijdag rommelmarkt Rode Kruis achter Cultureel Centrum

Algemeen

Tijdens de coronaperiode waren ze gesloten, maar nu organiseren de vrijwilligers van het Rode Kruis weer elke vrijdagmorgen de gezellige rommelmarkt in het voormalige schoolgebouw achter het Cultureel Centrum aan de Prinses Marijkelaan  4 Voorschoten.

Als je goed rondneust tref je er veel leuke en praktische spullen aan, een mooi boek, een aanvulling op een servies, mooi geslepen glaswerk, sieraden en veel boeken. Kortom ga op vrijdagmorgen gezellig rommelen, want zo zei voormalig wethouder Nanning Mol bij de opening, ‘Oude Meuk is Leuk! Het is mooi dat spullen hier een tweede leven krijgen, wat je hier koopt hoeft niet nieuw gemaakt te worden’.

Op dezelfde vrijdagmorgen kunnen spullen, kleding, boeken en platen, speelgoed en curiosa, maar geen grote elektrische aparaten en computers, als schenking afgegeven worden. Voorwaarde is wel dat alles schoon en nog bruikbaar is. De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan het werk van het Rode Kruis Leiden e.o.

De rommelmarkt is elke vrijdagmorgen tussen 09.00 en 13.00 uur geopend! Tot 12.00 uur worden spullen en kleding ingenomen.

Nieuws overzicht

Afbeelding
PvdA blij met vernoeming park naar Max van der Stoel 17 uur geleden
Op 4 mei wordt de film 'Verdwenen Stad' vertoond over de onthutsende rol van de Amsterdamse tram in de Tweede Wereldoorlog
Programma Filmtheater 17 uur geleden
Voorschotenaar Max van der Stoel heeft een eigen park in het dorp.
Max van der Stoelpark benoemd in Voorschoten 17 uur geleden
Een noodkreet van het bestuur. De 100e editie en het NK wordt dit jaar verreden maar hulp is hard nodig! Foto: Nelleke de Vries
Nieuwe QR code voor steun aan Kortebaandraverij 19 uur geleden
Voorzitter Pieter van Dijken stopt, de zoektocht naar een opvolger is gestart. En er zijn meer vrijwilligersvacatures.
Voorzitter Pieter van Dijken stopt bij Voorschoten'97, zoektocht naar opvolger 20 uur geleden