<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Een konijn of cavia aaien, de peuters van de Peuterspeelzalen genoten&nbsp;</p>

Een konijn of cavia aaien, de peuters van de Peuterspeelzalen genoten 

(Foto: PR)
Regio nieuws

Boerderijfeestje op de peuterspeelzaal

De peuterspeelzalen van de S.K.V. werken met de kinderen momenteel allemaal aan het thema ‘Dieren/Boerderij’. Op de peuterspeelzalen wordt veel aandacht besteed aan o.a. de taal-, zintuiglijke- en sociale ontwikkeling van kinderen. 

Deze ontwikkelingsgebieden komen in dit thema allemaal aan bod; er wordt veel voorgelezen, met elkaar gezongen en er worden mooie plak- en verfwerkjes gemaakt.
Ook leren de peuters dat je voorzichtig en aardig voor de dieren moet zijn en soms even op elkaar moet wachten voordat je een diertje van dichtbij kan bekijken of mag aaien.

Onlangs kwam Sandy Seijn van de Kinderboerderij Voorschoten naar peuterspeelzaal ‘De Boerderij’ en ‘De Hooiberg’. De kinderen konden onder begeleiding een konijn of cavia aaien, maar ook het zien van een echt kuikentje vonden de peuters leuk.

Aansluitend werd er met elkaar poffertjes gegeten. Het waren gezellige en feestelijke ochtenden voor de peuters!


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten