Afbeelding

Hoe regel je sneller en goedkoper internet in Voorschoten?

Algemeen

Tegenwoordig maken we steeds intensiever gebruik van internet. Van streamen met meerdere gezinsleden tegelijk tot videobellen en het gebruik van smart apparaten, mogelijk is een snellere internetverbinding wenselijk voor jou. En daar wil je dan liever ook weer niet te veel voor betalen, het leven is immers al duur genoeg. Tijd om de rekensom te maken: is goedkoper en sneller internet op jouw adres beschikbaar?

Doe de postcode check

Wie snel wil zien hoeveel je kunt besparen op internet die maakt het beste gebruik van een postcode check, bijvoorbeeld die van de vergelijkingswebsite ProviderCheck.nl. Hier check je zelf de beste deal voor goedkoop internet. En dan zie je al snel dat de korting bij overstappen naar een andere provider je wel €25 per maand kan besparen. Dat komt omdat aanbieders jou maar wat graag binnen willen halen als nieuwe klant. Zij bieden flinke welkomstkorting aan bij overstappen, die vaak geldig is in het eerste (half) jaar van je nieuwe internet abonnement. Zit je dus momenteel niet vast aan een lopend contract, dan is de kans groot dat je voordeliger per maand uit bent door over te stappen.

Sneller internet, lagere prijs

Door de welkomstkorting kan het zomaar zijn dat jij onder de streep voordeliger uitkomt voor zelfs een sneller abonnement. Vergelijk de abonnementsprijs met je huidige maandbedrag en overweeg of sneller internet voor jou wenselijk is. Je ziet ook direct of er al glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Bij deze razendsnelle en stabiele verbinding is de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk. Ideaal voor huishoudens die intensief gebruik maken van de verbinding. Geen haperende films of video conferences meer, altijd snel e-mails verzenden en content binnenhalen.

Extra presentjes bij combinatie tv

Wie van het maximale voordeel wil genieten die combineert internet en tv. Vergelijk het zelf en ontdek welke extra presentjes de providers voor jou in petto hebben. Waar kun je aan denken? Bijvoorbeeld een gratis abo op een streamingsdienst, zoals Viaplay, Netflix, Videoland en Canal+ Films & Series. Ook cadeaus als een smartwatch, smartphone of smart tv kenmerken het aanbod. Je kunt zelf kiezen welke gratis extra’s het beste bij je passen. Daarnaast krijg je ook nog vaak korting op je gekoppelde mobiele abonnement, zoals bij KPN, Ziggo (Vodafone) en Budget Alles-in-1. Deze laatste geeft tevens korting op energie.

Eenvoudige overstapservice

Providers willen je graag ontzorgen en bieden je veelal installatiegarantie en gratis aansluiting. Daarnaast maak je als nieuwe klant gebruik van de overstapservice. Dit wil zeggen dat je slechts je gegevens door hoeft te geven en je nieuwe provider regelt de rest, waaronder ook het opzeggen van je huidige abonnement. Zo hoef je zelf weinig moeite te doen en zit je geen dag zonder internet en tv. Op de dag dat je huidige abo afloopt dan gaat je nieuwe abonnement in.

Datum in agenda

Veel mensen weten niet dat je flink in de watten wordt gelegd door over te stappen. Ze denken dat er ‘addertjes onder het gras zitten’. Dat is echter niet zo, het is simpelweg een manier van aanbieders om nieuwe klanten binnen te halen. Zij weten dat veel mensen nadat ze eenmaal klant zijn niet zo snel meer overstappen. Het is echter aan te raden om de afloopdatum van je nieuwe vaste contract alvast in je agenda te zetten, want na die tijd is de kans groot dat je opnieuw welkomstkorting en gratis presentjes kunt scoren!

Nieuws overzicht

De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 14 uur geleden
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 16 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten VOV komend weekend 19 uur geleden
Afbeelding
Taekwon-Do Rotterdam Cup 2024 16 apr, 20:42
Afbeelding
Gewonde en schade na aanrijding Piet Heynlaan 16 apr, 10:46