Afbeelding

Forescate D1 - Reigers D1

Algemeen

Na een goede voorbereidingsperiode waarin fanatiek werd getraind en veel wedstrijden werden gespeeld, was het Voor Forescate Dames 1 afgelopen zondag tijd voor de eerste competitiewedstrijd. Na de promotie van vorig seizoen, speelde MHC Forescate Dames 1 nu voor het eerst in de Eerste Klasse thuis in Voorschoten tegen MHC de Reigers uit hoofddorp. Het eerste kwart begon Forescate Dames 1 wat zenuwachtig, maar gelukkig openden ze snel de score. Jenna van der Kruk nam in deze aanval het initiatief. Zij speelde enkele speelsters uit en gaf de bal vervolgens aan Milou Raap, die de bal het doel in wist te flatsen, 1-0! Het veldspel ging gelijk op, zowel de Reigers als Forescate hadden enkele kansen, maar aan beide kanten ging de bal er niet in. In het derde kwart kwam Forescate Dames 1 iets meer onder druk te staan, gelukkig wisten Phillique Immink en de verdedigers het doel vrij te houden. In de laatste minuten was de spanning om te snijden. De Reigers kregen 4 strafcorners achter elkaar, waardoor het nog even billen knijpen was. Alle corners werden knap weggewerkt door de Voorschotense verdediging waarna al snel het eindsignaal klonk. De eerste 3 punten zijn binnen!
Zondag 18 september spelen de dames van Forescate om 12.45 uur de uitwedstrijd tegen Qui Vive. Dit belooft een pittige wedstrijd te worden, dus kom de dames allen supporten!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 9 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 11 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 12 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 17 uur geleden 6
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10