Afbeelding
Foto: Avalex.nl

Milieustraat Wassenaar vier weken dicht

Algemeen Regio nieuws

De Avalex Milieustraat in Wassenaar is van 17 oktober tot en met 12 november gesloten wegens werkzaamheden. De andere milieustraten van het bedrijf zijn wel toegankelijk. 

Met gemiddeld zo’n 3000 bezoekers per maand speelt de milieustraat in Wassenaar een belangrijke rol in de recycling van afval. De milieustraat is toe aan een opknapbeurt met aanpassingen voor een vlotte en veilige doorstroming van verkeer. Om dit te realiseren zal de milieustraat tijdelijk gesloten worden.

De werkzaamheden vinden plaats vanaf maandag 17 oktober t/m 12 november 2022. De milieustraat is op maandag 14 november weer open. 

Verruimde openingstijden op 15 oktober & 19 november
De zaterdag voorafgaand aan de tijdelijke sluiting en de eerste zaterdag na opening van de milieustraat hebben we verruimde openingstijden:

Zaterdag 15 oktober geopend van 8:00 t/m 17:00 uur

Zaterdag 19 november geopend van 8:00 t/m 17:00 uur

Waar kan ik terecht?
Kunt u uw grof huishoudelijk afval niet opsparen? Dan kunt u met uw (digitale) Avalexpas terecht bij één van onze andere milieustraten:  of een grofvuilafspraak maken via: Grofvuil afspraak – Avalex

Werkzaamheden
De beheerdersruimte (portocabin) wordt vervangen en verplaatst. Ook kan er vanuit de auto een pinbetaling gedaan worden waardoor de wachtrij verkort wordt. Er wordt een nieuwe weegbrug geplaatst met een verbeterde aanrijdroute voor een snellere doorstroming.

Op het terrein wordt het asfalt gedeeltelijk vervangen. Ook worden wegmarkeringen en belijningen aangebracht voor een beter overzicht heeft en kortere rijafstanden. 

De verzamelplaats voor tuin- en snoeiafval wordt opnieuw ingericht en door het plaatsen van zonnepanelen zal de stroomvoorziening gevoed worden door zonne-energie.

Bekijk op de site van de gemeente welk afval bij het milieustation gebracht kan worden

Bron: www.voorschoten.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 10 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 12 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 13 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 18 uur geleden 6
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10