Werk in opdracht
Werk in opdracht Foto: Hans Oostrum

Komende activiteiten op Kasteel Duivenvoorde:

Algemeen

Tijdens de donkere dagen voor kerst is het kasteel geheel in kerstsferen. Verwonder u tijdens de Lichtjesrondleidingen door het kasteel.

15 december Winterseizoenswandeling

Beleef met onze landgoedopzichter het prachtige landgoed.

Iedere donderdag en zondag 11.30u. Kasteelrondleiding
Iedere donderdag en zondag om 11.30 uur kunt u een Kasteelrondleiding bijwonen.
Iedere donderdag en zondag 13.30u. Historische tuinrondleiding
Iedere donderdag en zondag om 13.30 uur een historische tuinrondleiding, ontdek meer over de geschiedenis van de tuinen en het landgoed.

Meer informatie over de komende activiteiten zoals rondleidingen, concerten en museumopenstellingen is te bekijken via onze agenda.

Vanaf 7 december is Duivenvoorde geheel in kerstsferen. Tijdens de speciale en beroemde Lichtjesrondleidingen, op 7, 9, 10 en 11 december, wordt u meegenomen door het kasteel gehuld in kerstdecoratie en honderden lichtjes.

De kerstboomverkoop is gestart.

Al jaren traditie: de sfeervolle verkoop van kerstbomen op het landgoed. Zelf gekweekt, dus kakelvers. Ook verkopen wij prachtige Nordmann sparren in diverse hoogtes, gezaagd.

Het is grotendeels ‘kweek van het landgoed’ die u zelf moet uitgraven en na de feestdagen weer aan ons kunt terugbrengen; duurzaam en vriendelijk voor de natuur. Daarnaast kunt u terecht voor prachtige zelfgemaakte kerstkransen, maretak en ander kerstgroen.

Nieuw in de winkel Kasteelbier van Duivenvoorde

De Kasteel- en Landgoedwinkel heeft nieuwe producten in het assortiment. Speciaal voor de feestdagen zijn er originele geschenkpakketjes te verkrijgen met landgoedproducten en bijzondere cadeaus. Daarnaast is er vanaf nu Kasteelbier van Duivenvoorde in mooie geschenkverpakking, een Blond, Pale Ale en Tripel biertje.

Bezoek de winkel, in de Groene Salon van het kasteel, van donderdag tot en met zondag tot en met 18 december

Bloeiend Duivenvoorde
Bezoek de tentoonstelling Bloeiend Duivenvoorde, laatste kans tot en met 18 december

Nog twee weken staat Duivenvoorde in het teken van bloemen, een Bloeiend Duivenvoorde. Duivenvoorde sluit daarmee aan bij het 200-jarig bestaan van het Mauritshuis en toont vele hoogtepunten uit de bibliotheek, met boeken over de natuur, tuinkunst, bloemen, vlinders, vogels en kruiden.

De tentoonstelling Bloeiend Duivenvoorde vertelt het verhaal van Johan Steengracht van Oostcapelle, de eerste directeur van het Mauritshuis, aan de hand van brieven, tekeningen en zijn grote verzameling boeken over het Mauritshuis. Daaronder de allereerste catalogus van het museum, door Steengracht zelf geschreven, en vele gravures van de toenmalige schilderijencollectie.

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Vinder rijbewijs neem svp contact op 6 uur geleden
Afbeelding
Zware fietsen niet meer welkom??? 22 sep., 14:27
Afbeelding
Samen een terrasje pikken! 22 sep., 14:24 1
Afbeelding
Wethouder Hubert Schokker geeft startsein Stoptober 22 sep., 13:52
Afbeelding
Intratuin Lisse trapt af met betoverende kerstshow 22 sep., 13:28 1