Docenten Jort Snelting en Thijs Meershoek met leerlingen
Docenten Jort Snelting en Thijs Meershoek met leerlingen Foto: Veurs Lyceum

Leerlingen Sportklas Veurs Lyceum organiseerden sport- en speldag

Algemeen Regio nieuws

Leerlingen van het Veurs Lyceum in Leidschendam organiseerden een sport- en speldag voor ongeveer 200 leerlingen van De Keerkring, een school voor leerlingen die als gevolg van hun verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek geen regulier onderwijs kunnen volgen. De leerlingen van het Veurs Lyceum hebben de leerlingen van deze bijzondere school een dag laten genieten. 

Op het Veurs Lyceum volgen alle leerlingen les in óf het Technasium óf de Sportklas, naast het reguliere aanbod aan vakken. In deze twee stromingen staat de ontwikkeling van vaardigheden centraal. Bij dit project hebben de leerlingen geleerd hoe ze een event moeten organiseren, hierbij moeten samenwerken en presenteren.

Dit project was een mooie samenwerking waar de leerlingen van het Veurs Lyceum veel van hebben geleerd en de leerlingen van De Keerkring de dag van hun leven hebben gehad.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 4 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 8 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 10 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 10 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 11 uur geleden