Op zaterdag 25 november komt Sinterklaas naar Voorschoten
Op zaterdag 25 november komt Sinterklaas naar Voorschoten Foto: NELLEKE DE VRIES

Sinterklaas komt naar Voorschoten

Algemeen

Ook dit jaar bezoeken de Sint en de Pieten het centrum van Voorschoten en wel op zaterdag 25 november. De complete Pietenband is natuurlijk van de partij, maar ook Ballonpiet, Glutenvrije Piet, Danspieten en veel andere leuke Pieten komen gezellig mee. 

Sint komt rond 10.00 uur aan bij Het Kruispunt, tegenover de Albert Heijn. Vanaf daar gaat Sint met de Pieten in een muzikale optocht naar de Schoolstraat en de Voorstraat verder. De Pieten delen tijdens de intocht kruidnoten uit. Heb je een glutenallergie? Zorg dan dat je de Glutenvrije Piet ziet. Die Glutenvrije Piet heeft speciaal voor jou glutenvrije kruidnoten.

In de Voorstraat staat de stoel voor de Sint op het podium dan klaar. Wil jij de Sint een handje geven, iets leuks zeggen of zo’n mooie tekening geven. Kom dan via de trap het podium op. Verder kun je lekker sporten, dansen en bewegen met de Pieten. En Ballonpiet heeft beloofd weer de leukste Sint-creaties van ballonnen te maken voor jou.

Let op: Sint en Pieten zullen tot 12:00 uur in het centrum zijn.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Harmonie Voorschoten trad op in Topaz Vlietwijk 2 uur geleden
Afbeelding
Ook in Voorschoten nep wijkagenten actief 19 mei, 10:02
Afbeelding
Zaterdag 8 juni open dag Activiteitencentrum Oud Woelwijck 17 mei, 20:06
Antoinette van Dorssen, direkteur Stichting Duivenvoorde heet de genomineerden welkom in de Marotzaal op Duivenvoorde. Foto: VSK
Bekendmaking winnaars VriendenLoterij Kasteelprijs 2024 op Kasteel Duivenvoorde 17 mei, 14:59
Het Ambachts- en Baljuwhuis
Mislukte verkoop AB-huis: een dure les 17 mei, 14:59 2