Marlène Kromhout heeft haar plek gevonden in Voorschoten,  loop gerust binnen voor informatie of kijk op www.dune-uitvaartbegeleiding.nl  Foto: VSK
Marlène Kromhout heeft haar plek gevonden in Voorschoten, loop gerust binnen voor informatie of kijk op www.dune-uitvaartbegeleiding.nl Foto: VSK

Nieuw in Voorschoten:Dune Uitvaartbegeleiding

Algemeen

Op de hoek van het Ambachtspad en de aangrenzende parkeerplaats heeft Dune Uitvaartbegeleiding van Marlène Kromhout een prachtige plek gevonden voor de vestiging van Afscheidshuis Voorschoten.

‘Mijn werk bestaat voor een groot gedeelte in het bezoeken van mensen thuis, maar hier heb ik een heerlijke ruimte voor mijn kantoor en kan ik ook mensen ontvangen. Het is een inspiratieruimte waar ik kan laten zien wat er allemaal mogelijk is dat kan bijdragen aan een persoonlijk afscheid en de herinnering aan de overledene. Ook is er in het pand een familieruimte ingericht.‘ Niet iedereen kiest ervoor of is in de gelegenheid om hun overleden dierbare tot de begrafenis of crematie thuis op te baren. In deze warm ingerichte ruimte kan de familie in alle rust afscheid nemen, op momenten die hen het beste schikt.

In de uitvaartwinkel kan men terecht voor het uitzoeken van allerlei herinneringsproducten. In de uitvaartwinkel staat een kleine selectie urnen, assieraden en kleinere aandenkens. Marlène helpt u graag iets passends uit te zoeken uit de vele producten die er op de markt zijn. 

Marlène vertelt enthousiast en gedreven over haar onderneming. ‘Toen mijn moeder in 2016 overleed, maakte ik voor het eerst kennis met het beroep uitvaartbegeleider en realiseerde mij hoe mooi het is om mensen, die in een hele verdrietige periode van hun leven verkeren, bij te staan en er voor hen te zijn. Ik besloot de opleiding Uitvaartverzorger te volgen, deed bij een uitvaartonderneming ervaring op en startte mijn eigen bedrijf. Eerst vanuit Katwijk en nu kan ik hier in Voorschoten mijn onderneming verder uitbreiden. Uitvaartbegeleider zijn is een prachtig beroep, je kunt zoveel betekenen voor de nabestaanden. Ik zet mij in om hen volledig te ontzorgen en te helpen bij alles wat er op hen afkomt, dat zie ik als mijn taak, daar ga ik voor’, zegt Marlène.

Ik krijg wel eens de vraag “Hoe hoort het eigenlijk”, maar ik vertel niet hoe het moet, maar laat mensen mij vertellen wat zij willen. Ik help hen vanuit hun eigen gevoel te beslissen en met mijn kennis en ervaring kan ik laten zien welke keuzes er gemaakt kunnen worden. Alles is er op gericht om een zo’n mooi mogelijke herinnering aan de overledene en de uitvaart te bewaren.

Dune Uitvaartbegeleiding
Ambachtspad 24
2251 CP Voorschoten
06 - 34817660 of 085 - 1117939 (bij geen gehoor)
www.dune-uitvaartbegeleiding.nl
marlene@dune-uitvaartbegeleiding.nl

Nieuws overzicht

Voorschotense Rozan De Vries-Zonneveld werd tot haar eigen verbazing niet alleen uitgeroepen tot Hairdresser van het jaar maar kreeg ook nog de eerste prijs in de categorie Dames Regio Zuid-Holland.
Voorschotense Rozan uitgeroepen tot Hairdresser of the Year 7 uur geleden 3
Tekst en foto: Daan Parlevliet
Dames 1 TV Forescate winnen van Alta Amersfoort 17 uur geleden
Het was nog lang gezellig bij het toernooi!
Club van 100 Sponsortoernooi 2024 weer groot succes 13 mei, 17:56
Afbeelding
Succes!! 13 mei, 16:00
Afbeelding
Nieuw boekje over Blauwe Tram Leiden - Den Haag - Scheveningen 13 mei, 11:04