Foto’s: Angelique Roodakker
Foto’s: Angelique Roodakker

Vlietlanden cross Voorschoten’97

Algemeen

Op zaterdag 10 februari vond de cross plaats in de Vlietlanden, georganiseerd door Voorschoten ’97 Atletiek. Het was zonnig én nat. Hoewel we balen als we niet op de atletiekbaan kunnen trainen als de regen plassen heeft gevormd, werd het hier door diezelfde plassen in de natuur een uitdagend parcours. Veruit de meesten kwamen met de hun renschoenen aan door de modderige plassen heen; slechts één atleet kwam op één schoen en één sok over de finish. Oftewel, een wedstrijd midden in de natuur!

De deelnemers kwamen niet alleen uit de pupillen van Voorschoten’97, maar ook vanuit omliggende bevriende atletiekverenigingen. Er werden, afhankelijk van de leeftijd, verschillende afstanden gelopen tussen de 800 meter en 1800 meter. Er werden mooie prestaties neergezet door zowel de pupillen van Voorschoten ’97 Atletiek als door de pupillen van omringende verenigingen.

Dank aan alle deelnemers, organisatie én vrijwilligers zonder wie deze cross niet mogelijk was geweest. Op naar de volgende cross; in maart gaan we met de pupillen en junioren van Voorschoten’97 naar Katwijk! Wij gaan wederom voor zon.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Zeer muzikaal samenspel Pantelis Protopapas Quartet bij PJPJ Voorschoten 23 uur geleden
Jeroen van Dijken VVD Zuid Holland (l)  en Jaap Haubrich VVD Voorschoten.
VVD Voorschoten blij met toekomstig Lammenschansplein 23 uur geleden
Afbeelding
Ruim 100 zwemdiploma's uitgereikt in zwembad Het Wedde! 19 feb, 10:53 1
Afbeelding
PvdA en GroenLinks: Leegstand centrum bedreigt levendigheid dorp! 19 feb, 08:53 2
Afbeelding
Big Band komt naar Voorschoten! 17 feb, 14:45 1