Afbeelding
Foto: VSK

Wie trekt er aan het langste eind? Meld je aan voor touwtrekken op Koningsdag!

Algemeen Regio nieuws

Uiteraard is er op Koningsdag 27 april weer het traditionele touwtrekken op de Voorstraat. Wie trekt er aan het langste eind? Deelname is gratis, minimum leeftijd is 18 jaar. 

Wie laat zijn of haar spierballen zien op de Voorstraat? Zijn jullie vrienden, vriendinnen, buren, familie of welk clubje dan ook? Hebben jullie zin om in een team van zes de strijd aan te gaan? Doe dan gezellig mee met het touwtrekken! Doorbreek de traditie dat dit evenement alleen voor ervaren touwtrekkers is. Pak deze kans om gezellig samen sportief bezig te zijn én de techniek van het touwtrekken onder de knie te krijgen. Speciaal voor beginners worden trainingsavonden aangeboden.

Geef je team nu op voor het touwtrekken op Koningsdag! Aanmelden kan t/m 18 april via touwtrekken@oranjeverenigingvoorschoten.nl met opgave van de naam van het team, m/v en de naam van de teamleider. Of via deze QR-code. (tekst gaat onder foto verder) 

Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een aantal trainingsavonden bij Firma Freek van Os, Industrieweg 130 (nadere informatie volgt na team-aanmelding).

In totaal kunnen maximaal 12 teams, bestaande uit 6 heren of 6 dames, trekken aan het touw voor de hoogste eer (let op VOL = VOL). Uiteraard zijn er prijzen voor de winnende teams. 

Iedereen is welkom, jong geleerd is oud gedaan! Adri Hendriks verzorgt als vanouds alle touwtrekmaterialen voor dit traditionele en drukbezochte Koningsdagonderdeel. Het touwtrekken is van 15.00 tot 16.30 uur op de Voorstraat. 

Touwtrekken wordt mede mogelijk gemaakt door Aannemersbedrijf Den Hollander en Firma Freek van Os

Nieuws overzicht

Afbeelding
Koninklijk bezoek op de Emmaus! 1 uur geleden
Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 13 uur geleden
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar 15 uur geleden
Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen 17 uur geleden
Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 20 uur geleden