<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl

Balloteren bij de Voorschotense Kunstkring

  Cultuur

De Voorschotense Kunstkring (VKK) organiseert op donderdag 15 november een nieuwe ballotageronde voor professioneel werkende kunstenaars uit Voorschoten en wijde omgeving. Alle beeldende disciplines zijn welkom. 

De VKK is opgericht in 1967 en op dit moment een enthousiaste en actieve organisatie met ruim zestig leden. Het hele jaar door worden tentoonstellingen met wisselende thema's in verschillende disciplines (tekenen, schilderen, beeldhouwen, grafiek, keramiek, fotografie en mixed media) georganiseerd. Zij bieden een mooie gelegenheid voor kunstenaars en kunstliefhebbers om met elkaar in gesprek te gaan. Op www.voorschotensekunstkring.nl kunt u meer lezen over de geschiedenis en activiteiten van de VKK.

Recent werk
Voor de ballotage wordt er aan de hand van het aangeleverde werk en een door de kunstenaar ingevuld formulier onder meer gekeken naar beeld- en zeggingskracht, oorspronkelijkheid, vakmanschap, presentatie, ontwikkeling en motivatie. Het werk moet van recente datum zijn, dat wil zeggen niet ouder dan twee jaar. Aan 3-d kunstenaars wordt gevraagd vijf werken in te leveren en voor 2-d kunstenaars geldt zeven tot tien werken.

Actie nemen voor 8 november
Bent u een professioneel werkende kunstenaar en nog geen lid van de VKK, dan wordt u van harte uitgenodigd u voor de ballotage aan te melden door middel van het ballotageformulier, dat u kunt downloaden van www.voorschotensekunstkring.nl (doorklikken op MEEDOEN, lid worden).  Het formulier dient uiterlijk 8 november binnen te zijn bij info@voorschotensekunstkring.nl.

Werk inleveren op 15 november
Op donderdag 15 november dient u dan tussen 13.00 en 14.00 uur uw werk in te (laten) leveren op de zolder van het Ambachts- en Baljuwhuis (boven restaurant Floris V), Voorstraat 12-14 in Voorschoten. Om 16.00 uur kunt u uw werk weer (laten) ophalen. De uitslag volgt later per email. Deelname aan de ballotage kost 10 euro, het lidmaatschap van de VKK bedraagt 50 euro per jaar. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten