<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl

Doe jij mee met 'The Passion'?

  Cultuur

Wil je een bijdrage leveren? Bezoek dan de Informatieavond op 23 juni.

Wassenaar - Zoals via eerdere berichtgeving in Wassenaar e.o. al is aangekondigd, zal in onze regio op 3, 4 en 5 april 2020 de musical 'The Passion' worden opgevoerd. Deze musical wordt geregisseerd en muzikaal begeleid, door een geschoold artistiek team, dat veel ervaring heeft met musicals. Zondag 23 juni is er een informatieavond over deze musical 'The  Passion' in de St. Jozefkerk aan de Parklaan 28 in Wassenaar.

Deze musical is toegankelijk voor iedereen, ongeacht woonplaats, religie, leeftijd of huidskleur. Juist het thema van 'The Passion' roept ons op tot verbondenheid met elkaar.

Iedereen, die op de één of andere wijze zijn of haar bijdrage wil leveren aan deze prachtige productie is dan ook meer dan welkom op genoemde informatieavond.

Wie zoeken we?

Dat kunnen zijn: spelerszangers / zangeressenmuzikantenkoorledentechnicibouwerskostuumnaaistersmensen voor hand- en spandiensten en… ga zo maar door.

Met elkaar willen wij een mooie productie neerzetten. Iedereen, die zich hierdoor aangesproken voelt, nodigen wij van harte uit op 23 juni a.s.

Waar en hoe aanmelden voor deze informatieavond?
Tijd                 : 19.00 uur
Locatie            : St. Jozefkerk, Parklaan 28, Wassenaar

We zouden het op prijs stellen als u / je ons via de mail voor 17 juni a.s. laat weten of u / je aanwezig zult zijn. Voor nadere informatie en /of aanmelden voor deze informatievond: info@thepassionwassenaar.nl of 06-34069840.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten