<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Museum Voorschoten aan de Voorstraat is weer open. Foto: Museum Voorschoten
Museum Voorschoten aan de Voorstraat is weer open. Foto: Museum Voorschoten (Foto: )
Kunst & Cultuur

Museum en TIP weer open

  Cultuur

Na een periode van fysieke sluiting en digitale toegang zij het Toeristisch Informatiepunt en Museum Voorschoten vanaf 3 juni 2020 weer voor publiek toegankelijk.De openingstijden zijn in juni van woensdag t/m zondag van 14.00 tot 16.00 uur.

Het Toeristisch Informatiepunt en Museum Voorschoten zijn er helemaal klaar voor. De vrijwilligers zijn geprepareerd, looproutes zijn aangegeven en de hygiënemaatregelen zijn getroffen. Het publiek is weer welkom aan de leestafel met historische lectuur. De koffie staat klaar.Toeristische en recreatieve informatie, wandel- en fietsroutes. Vaarkaarten en folders van regionale activiteiten en voorzieningen zijn aangevuld en geactualiseerd. En de tentoonstelling Dorp in Oorlogstijd loopt door tot en met 2 augustus.

Uiteraard worden de aanbevelingen van het RIVM en de Museumvereniging zo goed mogelijk vertaald naar de lokale situatie uitgevoerd. Want uw en onze gezondheid staat voorop.

Aardig om te weten, is dat de Voorschotense huisarts en latere verzetsheld doctor van der Stoel al in 1931 in zijn proefschrift beschreef hoe om te gaan met een grootschalige epidemie. Zijn proefschrift is op verzoek in te zien in ons museum.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten