<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Kunst & Cultuur

Nu reserveren voor de Vakantiestraat en LEGOmaster

  Cultuur

Nu vanwege de coronamaatregelen een groot deel van de inwoners van Voorschoten thuis blijft en alle zomeractiviteiten zijn komen te vervallen, neemt Bibliotheek Voorschoten het initiatief om van 18 t/m 21 augustus het Oranjeplein te veranderen in een vakantiebestemming: de Vakantiestraat.

Samen met lokale verenigingen is er een gevarieerd programma op het grasveld van het Oranjeplein, naast de bieb. 

De Mirtetak verzorgt 2 workshops Muziek op Schoot, vrijwilligers van Natuurcentrum Katwijk gaan een windgong maken van schelpen, er is ruimte voor yoga en fitfiftyplus, muziek maken met Muziekvereniging Laurentius, Club de Petanque De Six Prêt organiseert jeu de boules wedstrijden, Manege Vreehorst is aanwezig voor een ochtend paardenplezier en de multiculturele picknick met muziek van JAZZ-O-RAMA is de afsluiting. 

Het volledige programma vind je op obvw.nl. Hier kun je je ook aanmelden voor verschillende activiteiten.

Word LEGOMASTER in de bibliotheek en kom naar de legoworkshop!

De bibliotheek organiseert in samenwerking met Young Engineers een leuke legoworkshop! We bouwen een hijskraan die tot 2 kilo of zelfs meer kan tillen. We bouwen hem met veel tandwielen en hij is supersterk.

Wil je zeker weten dat je hierbij kan zijn? Koop dan snel kaarten en voorkom teleurstelling. Meer info: obvw.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten