In het Filmtheater draait op 2 december 'Sinterklaas en het Pietenfeest'. Vooraf reserveren is noodzakelijk
In het Filmtheater draait op 2 december 'Sinterklaas en het Pietenfeest'. Vooraf reserveren is noodzakelijk Foto: Filmtheater Voorschoten

Sinterklaas en het Pietenfeest in bios

Cultuur Kunst & Cultuur

Op woensdag 2 december om 13.30 en om 15.30 draait in het Filmtheater de film ‘De club van Sinterklaas en het grote pietenfeest’. Deze familie uit 2020 duurt ruim een uur en is voor alle leeftijden geschikt. 

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur – in opdracht van Sinterklaas – een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. Met als speciale gast; Luan Bellinga! 

De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. En dat gaat mis! Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden? En wat heeft de geheimzinnige Smoezel hiermee te maken?

Kaartje kost € 6,50. In verband met de corona-maatregelen mogen er per voorstelling maximaal 30 bezoekers worden toegelaten. Om te voorkomen dat een voorstelling overbezet raakt vraagt het filmtheater bezoekers om kaartjes vooraf online te kopen via www.filmtheatervoorschoten.nl. Aan de kassa mogen namelijk zonder reservering geen kaartjes worden verkocht.
Bescherm anderen: blijf thuis bij verkoudheidsverschijnselen!

Filmtheater Voorschoten
Prinses Marijkelaan 4
2252 HH Voorschoten
Informatie en kaartjes: www.filmtheatervoorschoten.nl

Kijk voor de overige films in de agenda van deze website. 

Nieuws overzicht

Afbeelding
VKK-jubileumconcert De Vliegende Hollander 14 uur geleden
Oude Stationslaantje.
Geen flexwoningen maar permanente bouw Oude Stationslaantje 23 uur geleden
Afbeelding
Bloed, zweet en tranen bij oefening Corbulotunnel 24 mei, 08:45
Afbeelding
Grote oefening in Corbulotunnel 23 mei, 12:46
Afbeelding
Asfaltwerkzaamheden op diverse plekken in het dorp 23 mei, 12:37