Het kerstprogramma van 10 december gaat niet door
Het kerstprogramma van 10 december gaat niet door Foto: NELLEKE DE VRIES

Kerstprogramma op 19 december afgelast

Cultuur Kunst & Cultuur

Door de verscherpte coronamaatregelen gaat het geplande kerstprogramma ‘Beleven en ontmoeten in 2020’ van de Cultuurfabriek en de centrumondernemers Hart van Voorschoten op zaterdag 19 december NIET door. Een andere keer kunt u weer kennismaken en genieten van een groot aantal Voorschotense culturele organisaties en musici. 

Op zaterdag 12 december 2020 was het gelukkig nog wel mogelijk optredens in Het Kruispunt en De Dorpskerk te verzorgen.

De Cultuurfabriek dankt de volgende culturele organisaties en musici voor hun betrokkenheid bij het kerstprogramma:
Balletstudio Giselle More than dance (ballet), Jeugdtheaterschool Theaterplaats (theater), Muziekvereniging Laurentius (Charles Dickensorkest en trompettisten), Herman Lodder (orgel), Gijsbert Kok (beiaardier), Annabelle Hoogvliet (zang), Vocaal Vrouwenensemble Vox Clara (koor), Protestantse Gemeente Voorschoten, Bibliotheek Voorschoten, PJPJ Voorschoten (jazz), Gallery Sorelle Sciarone (tentoonstelling schilderijen), The Tickets (popklassiekers), Voorschotense Kunstkring (tentoonstelling), Fiene en Emily (zang), Maria Rosenmöller zangstudio (begeleiding), Frank den Herder (vleugel), Duivenvoorde Uitvaartzorg (‘Jorisboom’).

Een extra speciale dank geeft De Cultuurfabriek aan de Protestantse Gemeente Voorschoten voor het beschikbaar stellen van De Dorpskerk, Rico Wisman voor het beschikbaar stellen van Het Kruispunt en de Wereldwinkel Voorschoten voor de versierde kerstboom in Het Kruispunt.

‘De Cultuurfabriek brengt culturele verbinding tot stand voor een vitaal en levendig Voorschoten’, www.cultuurfabriekvoorschoten.nl

Nieuws overzicht

De Oranje Expeditie moest helaas naar de Sporthal worden verplaatst maar de lol was er niet minder om
Kletsnat begin maar weer een fantastische Koningsdag 7 uur geleden
Traditiegetrouw was de eerste wedstrijd tussen het bestuur en de winnaar van vorig jaar  Old Totally Darkness. De strijd was snel voorbij.
Team Freek van Os en Roestige Rammers winnen touwtrekken 8 uur geleden
Afbeelding
'Koninklijk gezin' toch nog even in Voorschoten 15 uur geleden
Afbeelding
Koninklijk bezoek op de Emmaus! 21 uur geleden
Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 26 apr, 20:00