<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Bibliotheek Voorschoten
Kunst & Cultuur

Bieb mag misschien op 20 mei weer open!

  Cultuur

De bibliotheek is al 21 weken onderweg met de alternatieve dienstverlening en het einde is in zicht! We zijn op dit moment nog niet op de hoogte van de maatregelen die we zullen moeten treffen. Dat horen we in de loop van de dagen. Houd onze socials en website obvw.nl in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Wij zijn klaar om open te gaan!

Bibliotheek Voorschoten zoekt vrijwilligers
Als vrijwilliger ondersteun je onze vaste krachten met het verzamelen en opruimen van boeken, helpen van onze leden en bezoekers met allerhande bibliotheekvragen en hen bovenal gastvrij ontvangen. Geen dag is hetzelfde in de bibliotheek!
Ben jij de enthousiaste vrijwilliger die ons team komt versterken? Wij zoeken iemand voor in Bibliotheek Voorschoten voor de dinsdagmiddag (even weken) van 13.30 uur tot 17.30 uur en voor de vrijdagmiddag (oneven weken) van 13.00 uur tot 17.45 uur. Heb je interesse? Neem dan even contact op met Nicole ten Thij (Manager Bedrijfsvoering). Telefonisch in Voorschoten 071-5615678 of Wassenaar 070-5113397. Per e-mail n.tenthij@obvw.nl

BiebBouwers Minecraft Challenge #12: Bouw een kasteel!

Harrie Snotter, wereldberoemd tovenaar en oud-leerling van Zweinstein, vraagt jou een magisch kasteel te ontwerpen. Een kasteel vol betoverde ruimtes, doorkijkspiegels, verdwijngangen en wat je ook maar kunt fantaseren. Hoe zou jouw kasteel eruit zien?
Laat het ons zien en doe mee met de volgende BiebBouwers Minecraftchallenge! Bekijk het filmpje, lees de opdracht en ga aan de slag. Stuur voor 24 mei een filmpje van jouw kasteel naar biebbouwers@probiblio.nl en maak kans op een mooie prijs: een Minecraftspel, het boek ‘De Ickabog’ van J.K. Rowling en het enige echte BiebBouwers-shirt! Voor meer informatie kijk je op: [obvw.nl/jeugd]obvw.nl/jeugd. Ga de uitdaging aan en bouw een kasteel!

Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar is Toeristisch Informatiepunt
Wist je dat je (nu nog op afspraak) fiets- en wandelroutes op kunt halen? Ook kun je een toeristische kaart van onze omgeving halen. Met een erg handige plattegrond van het gebied en aan de andere kant uitgebreide informatie over winkelen, eten en drinken, beleven, wandelen en fietsen kun je er zelf op uit. Vanaf 20 mei kun je ook gratis de Proef de Streek magazine ophalen in één van onze vestigingen. Geniet van de mooie omgeving die we rijk zijn!

Ga je mee op taalwandeling?
Vind jij het leuk om op stap te gaan samen met een anderstalige uit jouw dorp en te oefenen met de Nederlandse taal? Ga dan mee als vrijwilliger op Taalwandeling in Voorschoten (op dinsdag 25 mei) of Wassenaar (op dinsdag 18 mei)! De wandeling start gefaseerd vanaf 13.00 uur, uiterlijk 15.00 uur ben je weer terug. Meld je aan via taal@obvw.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten