<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Kunst & Cultuur

Wordt juniorarcheoloog bij Museum Voorschoten!

  Cultuur

In het weekend van de Nationale Archeologiedagen organiseert Museum Voorschoten op zondag 20 juni een archeo-workshop voor kinderen van 8 tot 12 jaar. 

De Stichting ‘Nationale Archeologiedagen’ zet zich in om de Nederlandse archeologie toegankelijker te maken voor iedereen, zodat veel meer mensen kunnen genieten van al het leuke en leerzame dat deze spannende wetenschap te bieden heeft. Museum Voorschoten doet mee en organiseert een archeo-workshop voor kinderen van 8 – 12 jaar.

In de archeo-workshop gaan kinderen aan de slag met echte archeologische vondsten en leren zij hoe het is om een archeoloog te zijn. Zij graven voorwerpen op, bepalen met wat voor vondsten ze te maken hebben en werken samen aan het maken van hun eigen tentoonstelling. De workshop wordt begeleid door twee enthousiaste museumdocenten die de kinderen voorzien van uitleg en leuke weetjes. Na afloop krijgen de kinderen een mooi certificaat, waarmee ze zichzelf officieel ‘Juniorarcheoloog bij Museum Voorschoten’ mogen noemen.

Tijdstip: zondag 20 juni, 14:00 -16:00 uur
Plaats: Museum Voorschoten, Voorstraat 17
Kosten: €5,- per kind
Aanmelden via de website museumvoorschoten.nl/kaartverkoop


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten