<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Dirigente Nelleke de Vries geeft na de zomer het dirigeerstokje van het concertorkest door. Foto: Laurentius</p>

Dirigente Nelleke de Vries geeft na de zomer het dirigeerstokje van het concertorkest door. Foto: Laurentius

(Foto: )
Kunst & Cultuur

Muziekvereniging Laurentius op zoek naar nieuwe dirigent concertorkest

  Cultuur

Na vele jaren voor ons orkest te hebben gestaan, heeft Nelleke de Vries aangegeven graag na de zomer het stokje, letterlijk en figuurlijk, te willen overdragen. Het concertorkest telt momenteel ongeveer 20 muzikanten en repeteert op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het eigen clubgebouw in Voorschoten.

Sinds de oprichting in 1923 heeft Muziekvereniging Laurentius zich inmiddels ontwikkeld tot een moderne vereniging met een drumfanfare, jeugdorkest, jeugdopleiding en een concertorkest. Samen verzorgen zij diverse optredens, het concertorkest treed op in een zittende setting en in de kerstperiode wordt het gehele orkest een Dickensorkest dat op kerstmarkten en in winkelcentra optreed.

Wilt u meer weten over de vacature dan verwijzen wij u graag naar de complete tekst op onze website, www.laurentiusvoorschoten.nl of benader onze voorzitter Edgar van der Krogt via e-mail edgar.laurentius@hotmail.nl of telefonisch 06-22697251.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten