<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Kunst & Cultuur

Nieuwe abonnementen in de bibliotheek

  Cultuur

Een leentermijn van 6 weken, gratis reserveren en nooit meer boetes betalen. Wellicht iets voor jou? Vanaf 1 september kun je overstappen op Bieb Onbezorgd: voor slechts € 2 euro per maand méér  krijg je een totaal onbezorgd bieb-leven! 

Voor € 6,- per maand kun je ongelimiteerd gebruik maken van alle materialen en diensten die wij je te bieden hebben. Want naast de lange leentermijn van 6 weken én de vrijstelling van boetes kun je materialen van Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar en alle bibliotheken binnen Noord- en Zuid-Holland gratis reserveren.

De voordelen van Bieb Onbezorgd:
• Géén boetes
• Gratis reserveren
• 15 materialen lekker lang lenen: 6 weken voor boeken die je ook nog eens mag verlengen!

Bekijk de leen- en betalingsvoorwaarden via obvw.nl/lidworden.

September is kortingsmaand!
Als je vóór 1 oktober 2021 overstapt op Bieb Onbezorgd, dan ontvang je éénmalig een korting van € 5,-. Overstappen is makkelijk! Kom langs en we regelen het direct voor je.

Blijf je liever bij je huidige abonnement? Dan hoef je niets te doen en wordt je abonnement automatisch omgezet naar het Bieb Basis abonnement zonder prijsaanpassing.

De BiebBouwers: Bouw een fort van de Oude Hollandse Waterlinie
De nieuwe BiebBouwers Minecraftchallenge over de Oude Hollandse Waterline staat online! Duik in de spannende geschiedenis van het rampjaar in 1672, bijna 350 jaar geleden. Op 11 en 12 september is het bovendien Open Monumentendag, een mooi moment om je te verdiepen in Hollands erfgoed!

Kinderen (9-14 jaar) maken kans op toffe prijzen: het Minecraftspel, het BiebBouwersshirt en het stripboek Het Waterwapen van Ad Maas, beschikbaar gesteld door erfgoedpartner Stichting Oude Hollandse Waterlinie! Deelnemers kunnen tot en met zondag 17 oktober een filmpje van hun bouwwerk mailen naar biebbouwers@probiblio.nl.

Spreekuren op afspraak

Bekijk de agenda via www.obvw.nl/agenda

Digitaal Spreekuur – Elke dinsdag Bibliotheek Voorschoten | 10.00-12.00
Formulierenbrigade – Elke dinsdag Bibliotheek Voorschoten | 10.00-12.00
Juridisch Spreekuur - Elke eerste dinsdag van de maand Bibliotheek Voorschoten | 18:00 - 20:00
Taalspreekuur - elke vrijdag Bibliotheek Voorschoten | 10.00-12.00
Spreekuur Leergeld en SchuldHulpmaatje – Elke vrijdag Bibliotheek Voorschoten | 13.30-14.30


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten