<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Brandweermuseum Voorschoten
Kunst & Cultuur

Kom ‘Doen’ in het Brandweermuseum

  Cultuur

Na een aantal drukke zomermaanden met veel bezoekers, staat er weer een drukke tijd voor de deur van het team vrijwilligers van brandweermuseum Voorschoten. De afgelopen maand hebben we het DOEN geïntroduceerd in het museum.  Op 9 oktober is het museum weer open. 

De kinderen mogen bij de DOE-bordjes zelf de handen uit de mouwen steken. Wij gaan ons DOE scenario nog verder uitbreiden dan het nu al is.

Dan staan er komende maanden drie verjaardagspartijtjes op het programma. Deze kinderen dromen om later brandweerman te worden. Een moet nog omgepraat worden want vooralsnog is piraat zijn ook cool. 

Daarnaast hebben we onze reguliere openingen, 2e zaterdag van de maand op 9 oktober a.s., en gaat het hele team op bezoek bij het nationaal brandweermuseum in Hellevoetsluis. Ook daar proberen wij ons licht op te steken en ideeën te zien die wij kunnen gebruiken voor ‘onze jeugd’.

Als laatste komt er een groep leerlingen uit Leiden naar het brandweermuseum in het kader van de Kinderboekenweek 2021 met als thema ‘Wat wil jij worden?.

Wij zitten niet stil en jullie hoeven ook niet stil te zitten dus kom op zat. 9 oktober tussen 10 en 12 uur, naar het brandweermuseum en DOE mee!

Het Brandweermuseum is te vinden achter de brandweerkazerne aan het Burg. Van der Haarplein. De ingang zit aan de Zwaluwweg. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten