Afbeelding

Sint in de kinderbios: ‘Trammelant in Spanje’ en meer

Cultuur Kunst & Cultuur

Vanaf 10 november staat het Filmtheater in het teken van Sinterklaas. Elke woensdag en in het weekend draaien er twee films: ‘De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje’ en ‘De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje’

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje
Familiefilm, kinderfilm (NL 2021), 69 min. Kijkwijzer: AL
In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje
Familiefilm (NL 2021), 75 min. Kijkwijzer: AL
Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Programma: 

10-nov 13.30 De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje
10-nov 15.30 De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje
13-nov 13.30 De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje
13-nov 15.30 De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje
17-nov 13.30 De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje
17-nov 15.30 De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Het Filmtheater werkt met volledige zaalcapaciteit (96 plaatsen) op basis van toegang met coronapas – bewijs van vaccinatie of van negatieve covid-testuitslag en identiteitsbewijs voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Om te voorkomen dat een voorstelling overbezet raakt vraagt het filmtheater bezoekers om kaartjes vooraf online te kopen via www.filmtheatervoorschoten.nl. Bescherm anderen: blijf thuis bij verkoudheidsverschijnselen!

Filmtheater Voorschoten
Prinses Marijkelaan 4
2252 HH Voorschoten
Informatie en kaartjes: www.filmtheatervoorschoten.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Centrumondernemers onaangenaam verrast door huisvesting ambtenaren in centrum gisteren 13
André Ewijk heeft zijn Moments weer geopend. Genieten van heerlijk ijs!!
Moments is weer open! 2 mrt, 11:50 1
Afbeelding
Koudwatervrees 2 mrt, 10:00
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten 1 mrt, 16:07
Op dinsdagavond, woensdagmiddag en vrijdagochtend is de speelotheek in de bieb aan de Wijngaardenlaan open. Foto: Speelotheek
Statiegeldactie bij AH voor Speel-O-Theek Voorschoten 1 mrt, 12:00