<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Kunst & Cultuur

Ontmoet de lokale Lucinda Riley

  Cultuur

Fan van Lucinda Riley? Kom dan zeker naar Jet Nijland in Bibliotheek Voorschoten! Ontmoet de plaatselijke Lucinda Riley tijdens de Boekenweek op woensdag 13 april. De Voorschotense Jet Nijland schreef haar debuutroman ‘Zwaluwdans’ en neemt je mee in haar reis van schrijven tot de publicatie. 

Een avond voor liefhebbers van historische verhalen, romantische literatuur en mensen die dromen van hun eigen boek. Je krijgt een teaser van haar tweede boek waar Jet nu aan schrijft. En afsluitend is er ruimte om Jet het hemd van het lijf te vragen.

Bibliotheek Voorschoten
woensdag 13 april
Tijd: van 20.00 uur tot 21.30 uur
Leden € 5,00, niet-leden € 6,00 inclusief drankje. https://bit.ly/Zwaluwdans

Taalcafé Voorschoten eenmalig in Raadszaal
Op uitnodiging van wethouder Paul de Bruijn vindt het Taalcafé op vrijdagmiddag 25 maart plaats op een unieke locatie: de raadszaal in het gemeentehuis.
In het Taalcafé ontmoet je andere mensen die ook Nederlands willen leren. Je praat er in een gewone dingen zoals werk, eten en drinken, hobby’s en gezondheid.
Wil je beter Nederlands leren spreken, of ken je iemand die dat wil? Of wil je juist iemand helpen? Kom langs op vrijdagmiddag van 13.00 - 14.30 uur in de raadszaal, Leidseweg 25 in Voorschoten.

Wij helpen je met de Belastingaangifte 2021
Ondanks dat de Belastingdienst haar best doet het systeem zo makkelijk mogelijk te maken, is het nog wel eens een moeilijke klus. Daarom bieden wij in de bibliotheek de mogelijkheid om met hulp van de vrijwilligers van Voorschoten Voor Elkaar de Belastingaangifte 2021 (kosteloos) in orde te maken. Deze service is bedoeld voor inwoners van Voorschoten. Aanmelden kan via obvw.nl/belasting, maar ook aan de balie in de bibliotheek.
Elke dinsdag van 10.00 tot 13.00 uur op 22 maart, 29 maart, 5 april, 12 april, 19 april, 26 april.

Dag van verhalen: De Sprookspreker keert terug in de bieb!
Op zaterdag 2 april vertelt de sprookspreker de mooiste middeleeuwse ridderverhalen, legendes en klassieke sprookjes. Kom jij ook luisteren? Deze familievoorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Bibliotheek Voorschoten,Tijd: van 13:30 tot 14:45Leden €6,- / niet-leden €7,-
Tickets zijn verkrijgbaar via obvw.nl/jeugd

DJ workshop voor kinderen in Bibliotheek Voorschoten
Wil jij ook dj worden? Kom dan naar de dj workshop op 13 april in Bibliotheek Voorschoten. Tijdens deze te gekke workshop leer jij de basic skills van het draaien. Je gaat scratchen, mixen en beatmatchen. Waar zijn alle knoppen voor? Hoe tel ik de maat? Hoe mix ik twee nummers in elkaar? Je leert het allemaal!
Bibliotheek Voorschoten, Tijd: 15:00 & 16:15
Kosten: €9,95
Tickets via obvw.nl/jeugd


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten