Eindejaarexpositie Art Present | Present Art  is tot en met 31 december te bezoeken.
Eindejaarexpositie Art Present | Present Art is tot en met 31 december te bezoeken. Foto: Art Present | Present Art

Art Present | Present Art toont opnieuw unieke kleine kunstwerken

Cultuur Kunst & Cultuur

Voor het vijfde opeenvolgende jaar organiseert Kunstgroep Wassenaar met de feestdagen in het vooruitzicht haar eindejaarexpositie Art Present | Present Art met onder andere de Voorschotense kunstenaars Marloes Pijpers, Ella van Elck en Daisy Kimman. 

Vanaf donderdag 8 december bent u opnieuw een maand lang welkom in onze pop-up galerie aan de Langstraat 43, een mooi winkelpand dat tijdelijk is omgetoverd tot een aantrekkelijke en verrassende lokatie voor beleving en verkoop van kunst. 

Met werk van ruim 35 kunstenaars treft u weer een heel divers aanbod van onder andere schilderijen, tekeningen, grafiek, keramiek, glasfusing, beeldend werk en sieraden. Kenmerkend is het kleine formaat (max. 30 x 30 cm) en een prijs van maximaal € 300. En in tegenstelling tot een reguliere expositie kan gekocht werk direct worden meegenomen en wordt het feestelijk verpakt. 

Zoekt u ook nog een uniek kado? De pop-up galerie aan de Langstraat 43 is vanaf 8 december t/m 31 december elke donderdag, vrijdag, zaterdag en koopzondagen geopend van 11 tot 17 uur.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Eerste expositie van De Vertelfotograaf 18 uur geleden
Afbeelding
Nationale Voorleesdagen op de Peuterspeelzalen 19 uur geleden
Afbeelding
Roep om duidelijkheid 20 uur geleden 3
Afbeelding
Leiderdorper opgepakt voor overval Veurseweg 20 uur geleden
Afbeelding
Petitie skeelerbaan gemist? Teken alsnog! 27 jan, 18:51