<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Politie.nl
112

Drie mannen aangehouden na zware mishandeling Van der Hoevenlaan

  Politie

De politie heeft zaterdagochtend 1 mei drie mannen aangehouden na een mishandeling op de Burgemeester van der Hoevenlaan. Bij deze mishandeling raakte een 19- jarige inwoner van Voorschoten gewond. Het slachtoffer ligt op dit moment nog in een ziekenhuis.

Rond 03.50 uur kregen agenten een melding dat er een jongen op de Burgemeester van der Hoevenlaan na een ruzie tegen de grond was geslagen. Agenten troffen het slachtoffer bloedend aan. 

De melder vertelde dat hij en zijn drie vrienden in eerste instantie lastig waren gevallen door drie onbekende mannen. Kort daarna vond de mishandeling plaats. Ook probeerden deze drie mannen nog een jas van een van de vier mannen weg te nemen. De melder vertelde verder dat de drie mannen waren weggereden in een zwartkleurige Volkswagen.

Een surveillance-eenheid is daarna in de buurt gaan zoeken. Enige tijd later zagen agenten op de Middelgeestlaan de Volkswagen rijden. De drie inzittenden, mannen van 17, 18 en 19- jaar oud uit Den Haag werden daarop aangehouden. In het voertuig werden meerdere steekwapens aangetroffen. De drie verdachten zitten nog steeds vast en worden gehoord.

Meer informatie?
De politie doet een uitgebreid onderzoek naar de mishandeling. Als u getuige bent geweest van deze mishandeling, dan wordt u verzocht zich te melden via de opsporingstiplijn 0800-6070. U kunt ook anoniem uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Bron: politie.nl  


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten