<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Wie doet er meer met de GroenLinks Opruimactie in Noord-Hofland</p>

Wie doet er meer met de GroenLinks Opruimactie in Noord-Hofland

(Foto: GroenLinks Voorschoten)
Persberichten Politiek

GroenLinks opruimactie Noord-Hofland op 20 maart

  Politiek

Een aantal keren per jaar organiseert GroenLinks Voorschoten een opschoonactie ergens in Voorschoten. Deze keer zaterdag 20 maart op de Landelijke Opschoondag in Noord-Hofland. We verzamelen even voor 11.30 bij gezondheidscentrum Noord-Hofland (Jan Evertsenlaan), en iedereen is welkom.

GroenLinks Voorschoten houdt al diverse jaren geregeld opruimacties in het dorp. Eerder zijn onder andere de beide stations en omgeving, maar ook het Berkhoutpark, Park Rosenburgh, de Hoflandbrug en de Vlietwijk aangepakt. Voor ons is het belangrijk dat we zorgen voor een schoon en leefbaar milieu en omgeving. We betrekken daar ook graag de inwoners bij, tenslotte is het ook de (leef)omgeving van iedereen. Gezamenlijk kunnen we elkaar en de gemeente helpen om voor een schone en leefbare omgeving te zorgen.

Doe met ons mee zodat we een nog groter deel van Voorschoten kunnen schoonmaken van zwerfafval. Tegelijkertijd ben je een uurtje actief bezig in de buitenlucht en heb je de gelegenheid voor een praatje met je medebewoners.

We verzamelen om 11.30 uur bij het gezondheidscentrum Noord-Hofland (Jan Evertsenlaan) en gaan dan in kleine groepjes Corona-proof de omgeving van plastic en andere zwerfafval ontdoen.

Wanneer jullie besluiten om mee te doen is het handig om je eigen tuinhandschoenen en/of afvalgrijper mee te nemen. Willen jullie verder indien mogelijk, een sterke zak voor het restafval meenemen?

Tot ziens op zaterdag 20 maart bij de opruimactie bij het Gezondheidscentrum Noord-Hofland. We verzamelen daar om 11:30 uur!
Fractie GroenLinks Voorschoten&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten