GroenLinks hield afgelopen zaterdag weer een opruimactie. De volgende is op 5 maart. Iedereen is welkom.
GroenLinks hield afgelopen zaterdag weer een opruimactie. De volgende is op 5 maart. Iedereen is welkom. Foto: GroenLinks Voorschoten

GroenLinks Voorschoten ruimt de rommel op

Politiek Persberichten Politiek

(Persbericht GroenLinks) Zaterdag 29 januari was de eerste opruimactie van GroenLinks Voorschoten in 2022.  Rond 12 uur verzamelden zich zo’n 25 Voorschotenaren bij Station Voorschoten om met elkaar de omgeving na te lopen op zwerfafval.

Tijdens de wandelingen in kleine groepjes is er natuurlijk volop de gelegenheid om met de aanwezigen in gesprek te gaan over wat belangrijk is voor een schoon Voorschoten.

De mensen die deelnamen aan deze opruimactie blijven zich verbazen over de hoeveelheid blikjes, mondkapjes, sigarettenpeuken en plastic wat in de bosjes beland. Bij deze opruimactie werd zelfs een straatnaambord en een oude fiets opgeruimd.

De volgende opruimactie is op zaterdag 5 maart. U bent van harte uitgenodigd om dan ‘een vorkje mee te prikken’.

GroenLinks Voorschoten zet zich al jaren in voor een schoon en opgeruimd Voorschoten en wil dat de komende jaren ook zeker blijven doen. Helpt u mee? Niet alleen door het afval op te ruimen, maar ook door op ons te stemmen tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Nieuws overzicht

Afbeelding
VKK-jubileumconcert De Vliegende Hollander 13 uur geleden
Oude Stationslaantje.
Geen flexwoningen maar permanente bouw Oude Stationslaantje 23 uur geleden
Afbeelding
Bloed, zweet en tranen bij oefening Corbulotunnel gisteren
Afbeelding
Grote oefening in Corbulotunnel 23 mei, 12:46
Afbeelding
Asfaltwerkzaamheden op diverse plekken in het dorp 23 mei, 12:37