<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Voorschoten Lokaal
Persberichten Politiek

Voorschoten Lokaal bedankt kiezers

  Politiek

Persbericht

Voorschoten Lokaal is de grote winnaar van de verkiezingen. De partij haalde bijna 19% van de stemmen. Marleen Persoon heeft met 1.402 stemmen van alle gemeenteraadsleden de meeste stemmen binnengehaald. Onze lokale partij komt als één na grootste partij van Voorschoten binnen met slechts 80 minder stemmen dan de grootste.

Lijsttrekker Marleen Persoon: “Ik wil alle Voorschotenaren die op Voorschoten Lokaal hebben gestemd enorm bedanken voor het vertrouwen dat zij in onze partij hebben gesteld. Nu is het tijd om te verbinden. Voorschoten heeft recht op een stabiel en betrokken bestuur en Voorschoten Lokaal staat klaar om daar constructief aan deel te nemen. Voorschoten heeft een aantal roerige jaren achter de rug maar het blijft een heerlijk dorp. En dat moeten we zo houden! 

Bij ons en de andere partijen ligt de taak om Voorschoten beter te maken zodat we met zijn allen kunnen zeggen; wij wonen in een mooi, gezellig en schoon dorp. Op het gebied van woningbouw moeten plannen gemaakt worden zodat onze Voorschotense kinderen ook een eigen huis kunnen krijgen. Ons centrum vraagt om investering. Met ons beperkte gemeente budget moeten wij meer durven bouwen voor onze inwoners en ondernemers zodat dure huur kan worden voorkomen.

Dat vrijwel alle partijen het realiseren van betaalbare woningen tot prioriteit hebben gemaakt, stemt ons optimistisch over een te vormen samenwerking. Hierin kunnen we elkaar goed vinden. Het is belangrijk dat we ruimte geven aan initiatieven van inwoners en ondernemers. Goed luisteren naar de samenleving en de talenten die zich in willen zetten voor Voorschoten benutten”.

“Tot slot wil ik graag alle partijen feliciteren met hun behaalde resultaten. Zij hebben met tientallen vrijwilligers topprestaties geleverd om hun visie bij de inwoners over het voetlicht te brengen. Nu moeten we met de uitslag aan de slag om snel een sterk en betrokken gemeentebestuur te vormen”.

Reageren: stuur een mailtje aan vereniging@voorschotenlokaal.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten