Oud-burgemeester Pauline Bouvy-Koene is benoemd tot informateur in Dordrecht.
Oud-burgemeester Pauline Bouvy-Koene is benoemd tot informateur in Dordrecht. Foto: Rita van de Poel

Oud-burgemeester Bouvy-Koene informateur in Dordrecht

Politiek Politiek

Voormalig Voorschotens burgemeester Pauline Bouvy-Koene is weer even terug in de lokale politiek. Niet in Voorschoten maar ze is aangesteld als informateur in de gemeente Dordrecht. Dat meldt die gemeente op haar website.

Pauline Bouvy-Koene is hiervoor gevraagd door de lijsttrekkers van de twee grootste partijen, VVD en GroenLinks. Ze gaat nu in gesprek met alle 14 fracties uit de nieuwe gemeenteraad.

Pauline Bouvy-Koene was burgemeester van Bernisse en kwam na de fusie als waarnemend burgemeester naar Voorschoten. In 2019 werd zij kroonbenoemd maar moest in 2020 afscheid nemen wegens gezondheidsproblemen. Op dit moment is Pauline actief bij de Federatie van Kankerpatiëntorganisaties. Ook is ze voorzitter van de fusiecommissie van de gemeenten Hellevoetsluis, Westvoorne en Brielle.


Nieuws overzicht

Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 42 minuten geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 48 minuten geleden
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 2 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 5 uur geleden
Afbeelding
Kasteel Duivenvoorde is weer open met een nieuwe expositie 5 uur geleden