Oud-burgemeester Pauline Bouvy-Koene is benoemd tot informateur in Dordrecht.
Oud-burgemeester Pauline Bouvy-Koene is benoemd tot informateur in Dordrecht. Foto: Rita van de Poel

Oud-burgemeester Bouvy-Koene informateur in Dordrecht

Politiek Politiek

Voormalig Voorschotens burgemeester Pauline Bouvy-Koene is weer even terug in de lokale politiek. Niet in Voorschoten maar ze is aangesteld als informateur in de gemeente Dordrecht. Dat meldt die gemeente op haar website.

Pauline Bouvy-Koene is hiervoor gevraagd door de lijsttrekkers van de twee grootste partijen, VVD en GroenLinks. Ze gaat nu in gesprek met alle 14 fracties uit de nieuwe gemeenteraad.

Pauline Bouvy-Koene was burgemeester van Bernisse en kwam na de fusie als waarnemend burgemeester naar Voorschoten. In 2019 werd zij kroonbenoemd maar moest in 2020 afscheid nemen wegens gezondheidsproblemen. Op dit moment is Pauline actief bij de Federatie van Kankerpatiëntorganisaties. Ook is ze voorzitter van de fusiecommissie van de gemeenten Hellevoetsluis, Westvoorne en Brielle.


Nieuws overzicht

Afbeelding
Eeke Landman - Sinnema haalt eerste zege binnen voor Running Team 14 uur geleden
Marjon Brinkman en Jeroen Snijder geven valpreventietrainingen bij Plexxus Fysiotherapie. Foto: VSK
Valpreventie? Heb ik niet nodig want ik val nooit! 17 uur geleden 1
De leden van de Jongereraad met vlnr Stan Perel, Sander Douw, Miguel Boersma en Mylène  Trippenzee. Niet op de foto: Stefani Buenrostro. De jongerenraad gaat van zich laten horen! Foto: VSK
De jongerenraad van Voorschoten pakt door 19 uur geleden
5000 deelnemers fietsten en liepen vorig jaar 17.022.738 euro bij elkaar voor het KWF Kankerfonds. Foto: PR Erwin Kessing
Deelnemers Alpe d'Huzes stuur ons je actie qr- code! 25 feb, 23:21
Afbeelding
Hoe migratie echt werkt 25 feb, 12:00