Afbeelding

Open Kampioenschappen klaverjassen Laurentius

Sport Sport

De klaverjasclub van Muziekvereniging Laurentius is al ruim 40 een gemoedelijke kaartclub waar op ontspannen wijze wordt gekaart. Op zondag 8 september organiseren wij voor de tweede maal de Open Kampioenschappen Klaverjassen van Voorschoten.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd in het verenigingsgebouw De Speeldoos, Antonie van Leeuwenhoekkade 37 te Voorschoten (naast de IJsbaan), aanvang 12.00 uur. Er worden vijf rondes gespeeld en degene met de hoogste score wordt gehuldigd tot Kampioen 2019. Hoofdprijs is een mooie bokaal. Daarnaast zijn er nog een aantal mooie prijzen te winnen.  Er wordt individueel gespeeld en volgens het Rotterdamse systeem. Elke ronde treft men door loting een andere partner. Het maximale aantal deelnemers is 60. 
Deelname kost 7,50 euro p.p. inclusief een koffie of thee, broodje, hartige borrelsnack, etc. Voorinschrijving is vanaf heden mogelijk bij Bart van der Ploeg tel. 06 – 16462942 of via mail bartvanderploeg@ziggo.nl. De inschrijving sluit op zaterdag 31 augustus 2019 en vol = vol!

Zomerklaverjassen
Alvast sfeer proeven? In de zomermaanden is er op woensdagavond tot eind augustus het "zomerklaverjassen". We maken hier een kleine competitie van. In principe wordt er niet ingekocht en zullen alleen de beste acht of negen avonden meetellen.  U kunt elke week vrij beslissen of u wel of niet meedoet.  De inleg is gewoon € 2,50 per avond en op woensdag 28 augustus 2019 is de prijsuitreiking. Er is een prijs voor alle deelnemers. Daarnaast kunt u punten verdienen en wordt wekelijks een prijs per tafel uitgedeeld. Wilt u niet meedoen aan de competitie? Ook geen probleem: u bent altijd van harte welkom om een avond mee te kaarten.

Inlichtingen: Bart van der Ploeg, 06-16462972

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 7 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 11 uur geleden 25
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24