<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Voorschotenloop.nl
Sport

De Voorschotenloop is dit jaar digitaal

  Sport

De Voorschotenloop vindt dit jaar virtueel plaats vanwege de coronamaatregelen. Iedereen kan zelf een afstand naar keuze lopen tussen 6 maart en 21 maart. Wacht niet te lang met inschrijven, want er is slechts plek voor 500 deelnemers. Het is wel zaak om nu al te beginnen met de training. 

De organisatie van het Zorg en Zekerheid Circuit, waar de Voorschotenloop onderdeel van is, besloot vorig jaar na de zomer al om over te gaan tot de organisatie van virtuele lopen. Het bleek de juiste beslissing. Nog altijd zijn loopevenementen op de ‘normale’ wijze niet mogelijk. Bovendien bleek er veel animo te zijn voor de virtuele wedstrijden waarbij iedereen op een zelf gekozen moment en plaats de gekozen afstand volbrengt. De eerste lopen van het virtuele Zorg en Zekerheid Circuit waren binnen mum van tijd volgeboekt.

Ook voor de Voorschotenloop is er plek voor slechts 500 deelnemers. Inschrijven voor de 5 kilometer, 10 kilometer of 10 Engelse mijl kan via www.zorgenzekerheidcircuit.nl. De kosten bedragen 3 euro. Hiervoor heb je toegang tot de speciale app van het Zorg en Zekerheid Circuit en ontvang je na afloop een medaille.

Loopcursus
Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om de traditionele loopcursus ter voorbereiding op de Voorschotenloop (voor beginners en gevorderden) door te laten gaan. Voorschoten’97 Atletiek hoopt uiteraard wel dat iedereen fit blijft in deze rare coronatijd en daarom zelf zijn hardlooprondjes plant. Iedereen die extra begeleiding nodig heeft in zijn voorbereiding kan via www.hardlopen.nl, het platform van de Atletiekunie, goede informatie en trainingsschema’s vinden. Meer informatie over de Voorschotenloop is te vinden op www.voorschotenloop.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten