Afbeelding

Rendierenloop levert € 4.283 op voor nieuwe atletiekbaan

Sport Sport


De Rudolphs Rode Speurneus Editie van de Rendierenloop heeft 4.283,85 euro opgeleverd. Dit prachtige bedrag gaat volledig naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten’97.

De opbrengst is vele malen hoger dan de organisatie van tevoren had verwacht. Dit komt met name door het grote aantal van ruim 600 deelnemers en de vele vrijwillige giften.

Prijswinnaars
Inmiddels zijn ook alle prijswinnaars bekend. De Kampies en de Luckiekids, de teams van respectievelijk Mariëtte Wapenaar en Marloes Lukaart, scoorden met 142 punten het beste. Zij kunnen een mooie prijs van Mobiel.nl tegemoet zien. De prijs voor de leukste aankleding/foto gaat naar het gezin van Eeke Landman-Sinnema. Zij kunnen een jaar lang gratis naar het Museum Voorschoten.

Helaas was het technisch niet mogelijk om alle antwoorden van de open (prijs)vragen in te zien. De afgelopen week heeft de organisatie hierover contact opgenomen met de maker van de app Turfhunt, maar dit bood helaas geen oplossing. De organisatie heeft daarom besloten om alle overige prijzen te verloten onder iedereen die actief heeft meegedaan met het spel in de app.

Dit heeft de volgende winnaars opgeleverd:
Mariëtte Wapenaar - Fithorloge Mobiel.nl
Marloes Lukaart - JBL Box Mobiel.nl
Familie Marco Berg - JBL Box Mobiel.nl
Ria Hueber - Draadloze oordopjes Mobiel.nl
Carmen Stut - Draadloze oordopjes Mobiel.nl
Eeke Landman-Sinnema - Familieabonnement Museum Voorschoten
Marcel van Hoore - Verrassingsprijs Rabobank
Elly Pracht - Bierpakket Brouwerij Voorschoten
Ringo Massa - Bierpakket Brouwerij Voorschoten
Astrid Kastelein - Bierpakket Brouwerij Voorschoten
Bas van Beek - Bierpakket Brouwerij Voorschoten
Bastiaan Langeveld - Bierpakket Brouwerij Voorschoten
Miriam van den Heuvel - Wijnpakket Slijterij Voorschoten
Hein van der Kallen - Wijnpakket Slijterij Voorschoten
Manja Romijn - Kaaspakket De Veursche Kaasboetiek

De organisatie neemt contact op met alle prijswinnaars om de prijs op het juiste moment uit te reiken.

Bijzondere editie
De Rendierenloop kon afgelopen jaar, vanwege de coronamaatregelen, alleen als spel doorgaan. Tijdens de Rudolphs Rode Speurneus Editie gingen mensen tussen zondag 20 december en maandag 19 januari in Voorschoten met de app Turfhunt op pad om vragen te beantwoorden en opdrachten te vervullen, veelal aangeleverd door de partners van de Rendierenloop. De organisatie kreeg hierbij steun van het Stimuleringsfonds van de Rabobank.

Valentijn
Inmiddels is Voorschoten’97 een nieuwe actie gestart om geld in te zamelen voor de nieuwe atletiekbaan. In het valentijnsweekend brengen hardlopers van de club chocolade harten langs bij iedereen waarvoor een bestelling is geplaatst. Een bestelling plaatsen kan via www.wegaanvoordebaan.nl. De kosten bedragen 10 euro en het bezorggebied is Voorschoten, Leiden, Leidschendam, Wassenaar, Oegstgeest en Zoeterwoude. De bestelling moet uiterlijk maandag 8 februari binnen zijn.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Eeke Landman - Sinnema haalt eerste zege binnen voor Running Team 13 uur geleden
Marjon Brinkman en Jeroen Snijder geven valpreventietrainingen bij Plexxus Fysiotherapie. Foto: VSK
Valpreventie? Heb ik niet nodig want ik val nooit! 16 uur geleden 1
De leden van de Jongereraad met vlnr Stan Perel, Sander Douw, Miguel Boersma en Mylène  Trippenzee. Niet op de foto: Stefani Buenrostro. De jongerenraad gaat van zich laten horen! Foto: VSK
De jongerenraad van Voorschoten pakt door 18 uur geleden
5000 deelnemers fietsten en liepen vorig jaar 17.022.738 euro bij elkaar voor het KWF Kankerfonds. Foto: PR Erwin Kessing
Deelnemers Alpe d'Huzes stuur ons je actie qr- code! 25 feb, 23:21
Afbeelding
Hoe migratie echt werkt 25 feb, 12:00