Afbeelding
Foto's: C. Aldo van de Meulen

Vriendjes- en vriendinnetjestraining voor jongste jeugd bij Forescate

Sport Sport

Op de zondagen 28 maart, 25 april en 30 mei organiseert MHC Forescate (indien Corona het toelaat) weer vriendjes- en vriendinnetjestrainingen.
Tijdens deze trainingen kunnen kinderen die geïnteresseerd zijn in hockey de sfeer komen proeven en meedoen met de training(en). Dus heeft jullie kind zin in of twijfelt hij/zij juist over hockeyen? Kom lekker meetrainen!

Deze trainingen zijn bedoeld voor: Oudste kleuters lagere school groep 1 of 2 (zij doen mee met de Kabouters) en voor kinderen in groep 3 (zij trainen met de Benjamini’s mee).

Het is niet nodig om vriendjes of vriendinnetjes te hebben die al spelen bij Forescate, maar het is wel nodig om uw kind tijdig vooraf even aan te melden voor deze training. Aanmelden is mogelijk via een mail naar: benjamini@mhcforescate.nl (groep 3) of kabouters@mhcforescate.nl (alle kleuters). Aanmelden voor de training(en) kan t/m vrijdag 26 maart en/of 23 april en/of 28 mei.

De training vindt net als de echte Kabouter/Benjamini-trainingen plaats op zondagochtend. Bij aankomst op Forescate zorgen de lijncoördinatoren voor de ontvangst (zij dragen oranje jassen). Zij zullen uw kind verder wegwijs maken. Momenteel is het vanwege COVID restricties helaas niet mogelijk om als ouder tijdens de training op het complex te blijven of te komen kijken.

Kabouters: inloop om 9:00 uur (training duurt van 9:15 uur tot 10:15 uur)
Benjamini’s: inloop om 9:15 uur (training duurt van 9:30 uur tot 10:30 uur)

Na een gezamenlijke warming up beginnen de oefeningen. De kinderen worden hierbij begeleid door een ervaren trainersgroep.
Benodigdheden voor de training: - Een bitje: te koop bij een sportwinkel voor ca € 5,00 (even vooraf op maat maken volgens instructie bij het bitje) - Buitensport-schoenen met een schone zool / hockeyschoenen (geen noppen) - Sportieve kleding - Een stick: geef aan wanneer u een stick wilt lenen (graag o.v.v. de lengte van uw kind). - Scheenbeschermers zijn fijn, maar geen must (deze kunnen wellicht ook geleend worden).
Tot ziens op één van deze zondagen!

Afbeelding
Afbeelding