Het tennisseizoen op Park Adegeest gaat weer volop beginnen.
Het tennisseizoen op Park Adegeest gaat weer volop beginnen. Foto: Foto: Adegeest

Alle banen bezet op tennispark Adegeest

Sport Sport

Na de welverdiende zomervakantie gaat het tennisseizoen op tennispark Adegeest weer volop beginnen. Vanaf september zijn er veel activiteiten en evenementen en is het een “volle bak” en zijn alle banen bezet op het fraaie tennispark aan de Weddeloop 4 in Voorschoten.

Clubkampioenschappen
Van 28 augustus t/m 12 september zijn er de Adegeest clubkampioenschappen. In dit club toernooi strijden de leden deze keer om de titel in de dames -en herenenkel en de dubbel. Altijd een leuk evenement met dagelijks mooie en spannende wedstrijden en gezellige sfeer. Opvallend is het groot aantal nieuwe deelnemers aan dit toernooi en met name in de heren-enkel poule waaronder veel voetballers van Voorschoten’97 die onlangs lid geworden zijn en hun voetbalcarrière combineren met tennissen bij de buren van tennispark Adegeest. In deze heren-enkel poule krijgt de regerend clubkampioen Jos Loose er dus veel concurrentie bij in de strijd om de titel.

Open Senioren Mix Tennisdag
Op donderdag 9 september is er de Adegeest Senioren Mix tennisdag. Dit succes toernooi wordt gespeeld met mix-koppels waarvan de dames niet jonger mogen zijn dan 45 jaar en de heren kunnen vanaf 55 jaar deelnemen. Het toernooi is regionaal zeer populair en staat naast de uitstekende organisatie bekend om perfecte catering en verzorging. De deelnemers worden voor elke ronde, gekoppeld aan een partner en de wedstrijden duren 45 minuten. De dag begint om 09.30 en vanaf 16.00 uur lis er een loterij een quiz en uiteraard de prijsuitreiking. Deze dag is mede mogelijk door: Jumbo van Vliet Voorschoten, Wout Bergers Sport, Vlinders aan de Vliet, Auto Schilthuizen, Therapiepraktijk Seelen en het Wapen van Voorschoten.

KNLTB competitie
Na ruim een jaar gaat in de maand september ook de KNLTB competitie weer van start. Aan deze competitie doen acht Adegeest teams aan mee en worden er wedstrijden gespeeld op de donderdagmiddag, de vrijdagavond en zaterdag.

Geïnteresseerd geworden in het tennispark en al zijn activiteiten, faciliteiten en lidmaatschap mogelijkheden? Kom gewoon eens langs. Het park is gevestigd aan de Weddeloop 4 op Sportpark Adegeest in Voorschoten en is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00-23.00 uur en in het weekend tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.tennispark-adegeest.nl



Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 48 minuten geleden
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 18 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 18 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 18 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 18 uur geleden