Afbeelding
Foto: Voorschotense Golf Club

Open dag golfbaan Het Wedde

Sport Sport

Hoewel het programma nog moet worden samengesteld, is iedereen bij deze alvast van harte uitgenodigd om kennis te maken met de golfsport, golfclub, golfschool en golfbaan in Voorschoten tijdens de open dag op zaterdag 30 april. 

Iedereen die wil kennismaken met de golfsport is welkom. Golfen is een sport voor jong en oud en een prettige buiten bezigheid. Op golfbaan het Wedde loop je in prachtige natuur ontspannen een balletje te slaan. Voor beginners en voor gevorderden is het Wedde een uitdagende 9 holes baan, 1001 meter golfplezier.

Medewerkers van Sportfondsen Voorschoten (baanexploitant), vrijwilligers van de Voorschotense Golf Club (VGC) en de golfprofessional (golfleraar) staan die dag voor je klaar om je alles te vertellen over de 9-holes PAR3 baan, de club en de golfschool.

Nieuws overzicht

Burgemeester Stemerdink kwam het nog altijd heel fitte echtpaar Van Katwijk feliciteren met het diamanten huwelijk. Foto: PR
Diamanten echtpaar Van Katwijk: altijd trots op elkaar 1 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 3 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 4 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 4 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 20 uur geleden