<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Martin Arbouw kreeg deze week een Koninklijke Onderscheiding.&nbsp;</p>

Martin Arbouw kreeg deze week een Koninklijke Onderscheiding. 

(Foto: PR)
Sport

Lintje voor RoadRunner Martin Arbouw

  Sport

Deze week kreeg Martin Arbouw uit handen van burgemeester Lenferink de koninklijke onderscheiding gekregen waardoor hij nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau is. Martin is voor veel Voorschotenaren geen onbekende, hij zet zich op vele fronten in bij de Leiden RoadRunners Club waar een aantal dorpsgenoten wekelijks traint. 

Martin is vooral bekend voor het versterken van de inwendige mens, hij is een fantastische kok die veel van de evenementen opluistert met een heerlijke maaltijd.Nu levert één club onvoldoende magen om te vullen, dus Martin kookt ook regelmatig voor de Leidse Christelijke Kampeer Vereniging en bij Hospice Issoria, iedere week voor drie huiskamers van verpleeghuis Topaz, 3 oktober hutspot bij de basisschool De Sleutelbloem om maar wat voorbeelden te noemen.

Martin is daarnaast actief bij de Zonnebloem, waar hij enige tijd secretaris was van de afdeling Vlietstreek en voorzitter van de afdeling Haagsche Schouw. Dat hij daar ook kookte spreekt voor zich.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten