Afbeelding
Foto: Annelies van Vliet

MHC Forescate MO18-1 speelt gelijk tegen HDS (3-3)

Sport Sport

Zaterdag, 11 mei, twee uur ‘s middags in de brandende zon op Hockeyclub Forescate. Op het programma staat een ongelofelijk belangrijke wedstrijd, om het kampioenschap nagenoeg te kunnen binnen slepen. Tegen het Haagse HDS. 

De wedstrijd begint fel. De meiden in het blauw zijn gebrand om te winnen en laten dat goed zien tijdens de start van de wedstrijd. Na enkele minuten weet Cathelijne de plank van de goal te vinden en staan de blauwhemden al met 1-0 voor. Een perfect begin! Helaas valt snel de gelijkmaker, door een doelpunt van Haagse kant. 

Het tweede kwart is wat minder maar toch komen we nog met 2-1 voor. Na een lange rust vanwege de hitte gaan we door. In het derde kwart komt de 2-2 op het scorebord. Slordig spel aan beide kanten en vermoeidheid krijgt een grotere rol in het spel. Gelukkig maakt Cathelijne de bevrijdende 3-2 en zo gaan de blauwhemden met een goed gevoel het laatste kwart in.

Na een serie handige bewegingen van de linksbuiten van HDS scoort zij de 3-3. Opgeven doet Forescate niet en er worden weer een paar extra scheutjes energie in het spel gegooid. Dit resulteert in een aantal grote kansen voor beide ploegen, maar de bal wil de plank van de goal niet vinden. Het eindresultaat blijft steken op 3-3. Een mooie wedstrijd vol beleving en met een hoge intensiteit.


Nieuws overzicht

Afbeelding
VKK-jubileumconcert De Vliegende Hollander 14 uur geleden
Oude Stationslaantje.
Geen flexwoningen maar permanente bouw Oude Stationslaantje 23 uur geleden
Afbeelding
Bloed, zweet en tranen bij oefening Corbulotunnel gisteren
Afbeelding
Grote oefening in Corbulotunnel 23 mei, 12:46
Afbeelding
Asfaltwerkzaamheden op diverse plekken in het dorp 23 mei, 12:37